MONSTERSNUPP

Deilige minner & litt reisefeber

 • Publisert: 02.04.2016, 19:53
 • Kategori: Personal
 • Regnet pøser ned og det virker uendelig lenge til sommer og ferie,-men vi snakker nesten daglig om at vi skal reise til Italia til sommeren.

  Idag har vi tittet litt på gamle feriebilder og utviklet et snev av reisefeber...

  Min kjære er halvt Italiensk og vi harhus,-familie og venner i Italia,-derfor har det vært fast destinasjon for feriene,-og ungene lengter dit så fort snøen har smeltet.

  Vi har vannmeloner i hagen og naboen har ferskentrær,- og vi plukker tomater som er større enn epler og søtere enn godteri !

  Victoria raser rundt splitter naken i en cabriolet,-DET er ferie det !

  Fordi vi har familie og vennekrets er det kjente lekekamerater å lengte etter,-og unger trenger ikke å dele språk for å leke sammen.

  Det beste for ungene er nok at det er så avslappende og deilig for både mamma og pappa å være der også,-vi sier "ja"oftere enn "nei",-og når noen av dem roper på oss kommer vi med en eneste gang,-det er jo ikke noe viktig som skal gjøres,-ingen møter som skal rekkes eller oppgaver som må ferdigstilles.

  Det eneste som er viktig er å holde lavt tempo,-rusle,-ikke løpe...

  Vi blir aldri lei av å rusle gjennom Alba,-spise fersk iskrem og bare nyte alle nye inntrykk, lukter og farger.

  Jeg vil ikke være blærete å legge ut ørten bilder av huset,-men favorittrommet er hovedsoverommet med en "Romeo&Julie balkong,-jeg kommer aldri til å bli lei av å våkne til dette !

  Jeg forsøker å tøyle ungenes reisefeber fordi det ennå er lenge til vi kan dra,-men min egen reisefeber kan nok ikke tøyles...

  Jeg lengter så voldsomt til disse ukene hvor alt bare handler om å være sammen,-kose oss og nyte varme kvelder,-lang vekk fra stress og mas.

  La dolce vita !

 • Publisert: 02.04.2016, 19:53
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Spireliten89

  03.04.2016 kl.20:46

  Wow, så idyllisk! Så helt fantastisk ut! :D Skjønner godt at dere lider av en liten reisefeber! ;) Er godt med ferie og å slippe hverdags mas og stress. Gleder meg til sommer og mer tid sammen med mannen og junior selv! Ferie er undervurdert! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits