MONSTERSNUPP

Sommerkroppen - kunst eller kunstig ?

 • Publisert: 18.03.2016, 14:33
 • Kategori: Personal
 • Med vårsolen kommer også det hysteriske presset for å oppnå sommerkroppen,-av en eller annen grunn er det visst sånn at vi nå må forberede oss på at andre skal tåle å se oss lettere kledd.

  Idag leste jeg at det er tilogmed helt vanlig at bloggere opererer seg både her og der for å fjonge seg litt opp til sommeren.

  Selv hadde jeg ikke våget meg ut på noe slikt,-det er mye på meg som sikkert kunne vært både strammere,kortere eller mindre,det er ingenting som kunne vært større da....heldig sånn :)

  Et par bilringer mindre kunne sikkert gjort susen,-men så er det alle de øyeblikkene gjennom mer enn 16 år med barn som gjør det vanskelig,-for uttallige ganger har jeg hatt et bustete hode i fanget som har sagt at jeg er verdens mykeste å kose på.

  Magen ser kanskje ikke så flott ut,-men du verden for en nytte den har hatt,-og selv om det kanskje ville være traumatiserende for enkelte å se den er jeg litt stolt av at akkurat min mage har ruget frem fire mennesker !

  Puppene kunne sikkert lignet litt mindre på et par våte ullsokker,-på den annen side har de sin fasong etter å ha fostret fire nyfødte mennesker.

  Å tukle med dem er nesten litt som å "rette"på en Picasso med sprittusj ?

  Jeg har et nesegrev som ga meg tilnavnet "baugen" da jeg var fjortis,-men nå er den en viktig del av meg og også en del av mine barn,-for hvordan i all verden skulle jeg kunne forklart for dem at en skikkelig nese er greit hvis jeg har høvlet av min egen ?

  Man kan jo være mindre dramatisk og kanskje nøye seg med litt nervegift mot rynker ?

  -Bare ikke alle de smilerynkene og kråketærne ungene har gitt meg av både bekymring og krampelatter,-for de er bare et bevis på at morshjertet er så stort at det kan sette merker over et helt ansikt.

  Jeg går ikke rundt og er overveldende fornøyd med eget utseende,-men jeg ER overveldende imponert over hva denne morskroppen har prestert og overlevd,-og det har jeg sånn respekt for at jeg nærmest forventer at andre skal innse at hver enste skrukk, klump og merkverdighet er et bevis på hvor fantastiske vi faktisk er !

  Vi er vandrende kunstverk,- og det noen synes er flott synes andre er gyselig,-det viktigste er jo at man liker seg selv som man er.

  -Og om man ligner på en litt usymmetrisk Picasso,-ja da ser man jo faktisk ut som en billion dollar !

 • Publisert: 18.03.2016, 14:33
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Toppa

  24.03.2016 kl.11:50

  Fantastisk!
  Kjempe bra skrevet. Det er nesten litt tragisk at folk enten legger seg under kniven,
  eller rakker ned på flotte kropper som har vært igjennom noe helt vanvittig tøft.
  Mamma kroppen er det flotteste som finnes. Bilringer, valker, henge patter, strekkmerker, - Kroppen er ett levende bevis på at vi har gjennomgått det flotteste som finnes! Tja, vi er nok vandrende kunstverk, og jepp. Vi må bli flinkere til å like oss selv, alle som en.
  Ønsker deg en riktig flott påske :)

  Skriv en ny kommentar

  hits