MONSTERSNUPP

Bæsjedes

 • Publisert: 01.03.2016, 01:10
 • Kategori: Personal
 • Det er mulig dette er en barnslig irritasjon,-og kanskje har jeg med dette krabbet over i kategorien hysterisk...?

  Når det gjelder reklamer har jeg høy terskel,-men når har jeg latt meg irritere gitt.

  Like farlig som å snikreklamere på en blogg er det vel også potensiellt farlig å kritisere et produkt,-derfor sier jeg ikke mer enn at reklamen handler om et bilmerke som rimer på "Bæsjedes".

  Like viktig er detå påpeke at det er reklamen og ikke produktet som irriterer.

  Du har sikkert hørt den på radioen,-den snobbete damen som ringer bilforhandleren for å bestille snitter,-for hun vil selvsagt finne den aller beste i deres kundebase.

  (Og de som skal ha både rørleggere og ny parkett...)

  "De beste velger det beste,-de som er opptatt av kvalitet i bil er også opptatt av kvalitet i sittarbeid."

  Jeg aner ikke helt hvorfor jeg tar denne reklamen litt personlig,-det er muligens fordi jeg selv jobber veldig hardt og ikke minst virkelig bestreber kvalitet i mitt arbeid i hjemmesykepleien,-men altså suser til jobben min i en 20 år gammel Mitsubishi.

  Hvis det er sånn at man kan drite penger bare man lukker øynene og tenker hardt på kvalitet så vil jeg ha oppskriften !

  Om bilen virkelig skulle definere kvaliteten i mitt arbeid så burde jeg nesten vært arrestert forlengst,-forskjellen på en splitter ny Bæsjedes og en eldgammel Mitsubishi må jo være omtrent som forskjellen på Mor Theresa og Dr.Mengele ?

  Da må jeg jo lure på hva som egentlig foregår i klasserommet til ungene mine ettersom parkeringsplassen for lærerene er ganske så sparsom på både sportsbiler og cabriolet`er ?

  På parkeringsplassen til barnehagen står det tilogmed en gammel Toyota...shit !

  Kan jeg ringe Bæsjedes mon tro og si at jeg gjerne vil ha navnet på en førskolelærer, barneskolelærer og en hjelpepleier som nettopp har kjøpt en bil til 300.000,-sånn for å forsikre meg om at de bryr seg om kvalitet i arbeidet sitt liksom..?

  Selv foretrekker jeg et omsogsfullt og lojalt vrak fremfor et selvopptatt glis,-det være seg en bil eller sykepleier..

  Om det faktisk var slik at de som er opptatt av kvalitet i sitt arbeid kunne kjøre et glis som gjenspeilet engasjement de har og ikke lommeboken,-ja så hadde det vært en overflod av svindyre Maseratier og Ferrarier parkert utenfor alle sykehjem,-barneskoler og barnehager !

  -For man skal være godt engasjert i sitt eget arbeid når man brenner for det man gjør vel vitende om at man kanskje aldri kommer til å få råd til en splitter nyBæsjedes..

 • Publisert: 01.03.2016, 01:10
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Lykkeliten_Juli2016

  01.03.2016 kl.17:19

  hahaha - jeg skjønner godt hva du mener! betyr ikke at man ikke er flink i jobben sin fordi om man ikke har seks-sifret årslønn! Jeg er sykepleierstudent, og har ingen forventninger om å ha råd til vennegjengens nyeste og fresheste bil - men jeg vet også at jeg er den de ringer hvis de trenger hjelp til noe likevel, og at da betyr det svært lite hvilken bil jeg kjører :')

  Spireliten89

  01.03.2016 kl.20:48

  Shit.. Hvis bilen skulle telle for hvilken jobb man gjorde/utførte skulle mange av mine pasienter ikke overlevd for noen år tilbake. (For å sette det på spissen) Har en grei bil nå, selv om den er 16 år gammel er jeg veldig fornøyd og etter at mannen lakkerte den ble den smekker i mine øyne :) Og den går dit den skal. Jeg vil si at jeg engasjerer meg på jobb, selv om jeg vet at jeg mest sannsynlig aldri vil få råd til en splitter ny Merche eller BMW, men kvalitet handler oftere om det indre enn ytre har jeg lært. :) Både hos gjenstander og mennesker :)

  Skriv en ny kommentar

  hits