MONSTERSNUPP

Provoserte Mødres Soldater

 • Publisert: 25.02.2016, 00:25
 • Kategori: Personal
 • Jeg husker da jeg var liten og syntes broren min var teit,-og han svarte med å samle sammen kompisene så de kunne synes at jeg var teit i flertall.

  Selvsagt syntes jeg de var teite med mine jentevenner som forøvrig var de reneste kampsporteksperter når det kom til å unngå guttelus !

  Vi trodde selvsagt at vi kjempet for en god sak når vi forsvarte vår rett til å digge rosa Ball-gensere og Modern Talking,-med hormonbefengte hjerner og kommunikasjonsevner på et absolutt lavmål argumenterte vi med skjellsord.

  Så vokste vi opp.

  Som voksen kan man le av sine umodne og barnslige handlinger,-men et kjapt blikk på dagens samfunn stilner latteren hos meg.

  Hva er det som gjør at voksne mennesker også oppfører seg sånn som vi gjorde da vi var fjortiser ?

  Odins Soldater har fått for seg at de skal gjøre vår verden tryggere ved å patruljere gatene våre,-og selv sier de at de ikke skal provosere men vise at "vi skal vinne denne kampen"

  Hvor i all verden kom "kampen"fra,-en litt underutviklet hormonbefengt hjerne som fremdeles sitter fast på et gutterom ?'

  Det er åpenbart for alle med iq som overstiger egen skostørrelse at å provosere er nettopp det de vil,-for hvor skal de patruljere ?

  De skal vise hvor mange og barske de er i hettegensere MED trykk i områder de betegner som "ghetto".

  Nå skal de få motstand fra andre soldater,-nemlig Allahs soldater,-de skal heller ikke provosere men vise at "det gode skal vinne over det onde"

  Da skulle man vel tro at de skulle patruljere gatelangs der den hvite finanseliten eller de veldig kristne menneskene bor ?

  Pøh,-både Odins soldater og Allahs soldater skal selvsagt sørge for å traske gatelangs der de er garantert å møtes,-de skal ikke beskytte noe annet enn sine egne innsnevrede meninger og ikke minst skal de denge litt løs på hverandre.

  DET skulle vel gjøre gatene svært så trygge for samfunnet eller ?

  Det er grenseløst provoserende at voksne mennesker som faktisk ikke evner eller vil gjøre annet enn å surre rundt gatelangs liksom skal bruke samfunnsnyttige borgere som unskyldning for sitt dagdriveri,-de er bare nødt til å passe på oss ?

  Nei,kom dere på skolebenken,skaff dere ærlig arbeid og betal skatt,DET hadde bidratt mer til vår trygghet som samfunn !

  Jeg kan ikke annet enn å se på dem som litt umodne og kanskje misforståtte drittunger,-og kanskje hadde det vært til pass for dem om vimødretok til gatene og dannet gjenger også ?

  Kanskje et møte med Provoserte Mødres Soldater hadde satt en støkk i dem ?

  Nå er det et svært fåtall av kvinner som slenger seg på slik atferd,-på den annen side kan jeg nesten ikke forestille meg noe mer skremmende enn en voldsomt provosert mor som vil kjempe for trygge gater for sine barn.

  Kanskje er det nettopp det som trengs,-en litt streng pekefinger fra mor som sier at "nå må dere slutte å krangle gutter",-ingen soldater får lov til å leke krig i våre gater etter at mor sier det er leggetid !

  ProvoserteMødresSoldater (PMS)

 • Publisert: 25.02.2016, 00:25
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits