MONSTERSNUPP

Oppmuntring under tvang !

 • Publisert: 20.02.2016, 09:54
 • Kategori: Personal
 • Tenåringen min har alltid sagt at jeg ikke er som andre mødre,-men på en positiv måte.

  Når han har vært stresset med skolearbeid har jeg bedt ham stresse ned,-når han har lurt på om han skal pugge eller sove,-ja så har jeg bedt ham sove.

  En gang var han nervøs for å vise meg en dårlig karakter i Tysk,-men så har han jo svært gode karakterer i nesten alle andre fag,-så jeg sa at jeg forventer da ikke at han skal briljere i alle fag !

  Gode karakterer og godt skolearbeid vokser best gjennom mestring og ros,-ikke frykt for represalier,-så jeg sier alltid at hvis han har gjort så godt han kan er jeg fornøyd,-han er bare 16 år med et helt liv foran seg og uttallige muligheter til å vise hva han kan.

  En gang han var dypt bekymret over noe snakket vi sammen om det.

  Så sa han:

  "Det er så rart at hver gang jeg føler meg helt nede,-så løfter du meg opp igjen"

  Heldigvis satt vi i bilen så han ikke så at jeg måtte svelge unna klumpen i halsen.

  Akkurat da tenkte jeg at det er det vi mødre gjør gjennom et helt liv,om vi løfter dem opp fra en søledam eller støtter dem mentalt,-så forsøker vi alltid å holde barna våre oppreist.

  Vi har snakket ofte om hvordan samfunnet legger press på oss som mennesker,-og at det er uhyre viktig å fokusere på de som virkelig betyr noe for oss,-for vi kan ikke imponere alle eller bli likt av alle.

  Det jeg ikke er så god på er å dele hans entusiasme over youtube-kanaler med gærne folk.

  Noen ganger gapskratter han høyt over en eller annen fyr som har lagt ut en fjern video av et eller annet,-og jeg er som regel veldig opptatt med alt mulig annet om han vil vise meg det.

  En av hans helter på youtube er en Svenske som kaller seg "Pewdiepie",-han har visstnok 40 millioner følgere på nett og har gitt ut bok med sitater og råd om hvordan man skal takle livet generellt...

  Her om dagen bestemte tenåringen seg for at det var på tide at jeg fikk øynene opp for denne rare fyren og utsatte meg for tvungen høytlesning fra Pewdiepies bok !

  Og det ble gapskratt fra mor også...

  Jeg oppdaget at jeg og denne gærne fyren fra nett deler samme filosofi.

  Det viktigste er å prøve,-men enda viktigere er det faktisk å innse når man skal gi seg og forsøke noe annet !

  -Og om du virkelig vil at ALLE skal like deg,-ja så må du rett og slett være en pizza....

 • Publisert: 20.02.2016, 09:54
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Hjemmeværende mamma

  20.02.2016 kl.11:11

  hehe jeg viste ikke at han hadde laget bok :P Kan tenke meg det ble en del latter av den :) Det føltes nok veldig godt å høre han si de ordene til deg <3 Det er jobben til gode mødre og løfte barna våre opp <3

  monstersnupp

  20.02.2016 kl.13:54

  Han kjøpte boken på nett,-den er visst ikke i butikkene her,-ca 150 nkr inkludert frakt,-og den er MORSOM !!

  Hjemmeværende mamma

  20.02.2016 kl.19:18

  Ser den er på cdon.com :) Varierer i pris alt etter om du vil ha norsk eller engelsk :) Hehe, ja leste noen av sidene, den ser ganske morsom ut! :D

  Spireliten89

  21.02.2016 kl.20:50

  Den typen hørtes moro ut! Likte sitatene hans! :D Ja, gode mødre skal løfte opp barna sine, er en av de viktigste jobbene vi kan gjøre det! <3 Vil tro det betyr mye for deg å høre sønnen din si at du gjør nettopp det :)

  Lykkeliten_Juli2016

  22.02.2016 kl.08:42

  Hahaha, ja - jeg har sett boken hans! Kjempegøy :') Min mor er også en supermamma, jeg håper bare jeg kan bli like god som henne jeg også! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits