MONSTERSNUPP

Hva hadde DU følt ?

 • Publisert: 18.02.2016, 17:39
 • Kategori: Personal
 • Hva om tannlegen din tok en telefon midt i rotfyllingen ?

  Tenk om tannlegen din helt plutselig står over deg med mobilen i en hånd og boret i den andre,-flakker litt med blikket og svarer på kompliserte spørsmål fra fruen om henting i barnehagen.

  Du hadde nok blitt litt forskrekket,-og om tannlegen hadde sagt "Slapp av,dette gjør jeg jo hver dag",-ja da hadde du nok blitt litt irritert ?

  Det føles jo litt respektløst og det ville nok ført til litt tvil om hvorvidt det kunne borres eller fylles feil midt i en samtale om parkdresser og våte gummistøvler ?

  Tenk om helsesøster midt i ensamtale brått tar en privat telefon,-hysjer litt på deg for dette er viktig,-i alle fall viktigere enn at barnet ditt kan telle til tre.

  -Og så viser det seg at samtalen er så viktig at hun bare gir ungen din en tommel opp og vinker deg ut ?

  Tenk om ekspeditøren på apoteket skravlet i mobilen sin akkurat når du skal hente resepten din,-hun ekspederer deg jo,-det ernoe hun gjør hundre ganger hver eneste dag og glatt mestrer med bare en hånd.

  -Og du venter på et øyeblikks oppmerksomhet for å spørre om medisinene dine,-men hun skravler bare videre og du må la neste mann slippe frem i køen.

  Tenk om du ringte politiet på grunn av et innbrudd i huset ditt,-og det kom et betjent som skravlet om kjøttkaker og blinklys i mobilen sin mens du forsøker å forklare hva som er stjålet ?

  Du hadde nok bedt om mer oppmerksomhet og engasjement,-og dersom politimannen hadde smilt litt skjevt og sagt :

  "Slapp av,-dette gjør jeg hver eneste dag"

  -ja da hadde du nok blitt forbanna !

  Kanskje hadde du tenkt at den forbanna purken bare er opptatt av å skrive ut bøter til uskyldige mennesker så de kan få et fett julebord ?

  Vet du hva jeg tenker ?

  -At om det så var slik at alle bøter gikk til politiets julebord så hadde det pokker ikke vært takk nok for jobben de gjør !

  For JEG føler en grenseløs frustrasjon og frykt når DU er frekk og respektløs nok til å skravle i DIN mobiltelefon samtidig som du kjører på mine barns skolevei !

  Det er rart hvor opptatt vi er av å få den fulle oppmerksomhet når det gjelder oss selv,-men kan slurve så grenseløst når det gjelder andre,-for jeg forventer faktisk at du som bilfører gir din fulle oppmerksomhet til det ansvaret det er å føre en bil på en vei hvor barn brått spretter ut i veien i ren lykke over at skolen er slutt for idag.

  Og til Politiet i Sarpsborg vil jeg bare si tusen takk for at dere stiller dere opp på skoleveier akkurat rundt skoleslutt,-tidspunktet avslører at det er barna dere beskytter og ikke et fett julebord !( Selv om det hadde vært fortjent )

 • Publisert: 18.02.2016, 17:39
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Lykkeliten_Juli2016

  22.02.2016 kl.08:35

  Wow, det var en bra og overraskende slutt.. Jeg trodde du klaget på tannlegen til å begynne med, haha :') Veldig bra skrevet, og du fikk det frem på en veldig god måte. Dette må noteres så jeg kan bruke det til andre jeg og ^^

  Skriv en ny kommentar

  hits