MONSTERSNUPP

Mest lest,-tusen takk !

 • Publisert: 30.01.2016, 19:54
 • Kategori: Personal
 • Noen av dere har kanskje lagt merke til at det er færre innlegg,-de mest årvåkne har kanskje også lagt merke til at de innleggene jeg poster postes sent på kvelden,-gjerne på lørdager etter at ungene er i seng.

  Jeg har mistet litt av motet,-det føles egoistisk og feil å bruke tid på bloggen.

  Ikke for at jeg egentlig synes det selv,-men mest fordi noen har sagt det.

  Jeg har blitt fryktelig selektiv med hva jeg tør å skrive og ikke minst føler jeg at om jeg skriver noe så bør det helst reflektere at jeg er en perfekt mor.

  Jeg har nemlig blitt bitt skikkelig av det såkalte mammapolitiet,-jeg har vel blitt skuddredd.

  Akkurat nåer all fokus på familien og ungene,-det er sånn at jeg skriver når jeg har noe på hjertet som nesten gjør at det sprekker,-for bare da er det verdt det...

  Etterhvert kommer jeg nok til å riste det av meg å fortelle hele historien,-flire litt av at ungene har smurt inn hele sofaen med prim eller tapetsert veggene med bind uten å være redd for at "feil"person skal ha en mening om nettopp det.

  En av de gangene jeg bare måtte skrive noe var før jul da hjemmesykepleien atter en gang ble kritisert basert på manglende informasjon og kunnskap.

  http://www.mammanett.no/blogg/monstersnupp/ble-du-provosert-av-dette-0

  Dette innleggetble så mye lest at jeg vant et armbånd !

  Jeg ble så overrasket da jeg så mailen om at jeg var mest lest i december,-og det til tross for at blogglysten er på et historisk lavmål.

  Enda artigere var det at det ble poengtert at et innlegg som ikke handlet om barn nådde toppen,-på den annen side er det ikke så rart at det gjorde det ettersom det egentlig handler om omsorg,kjærlighet og ansvar for de svakeste blant oss.

  -Det er jo de egenskaper som kjennetegner oss mødre,-grenseløs omsorg.

  Det er en merkelig trøst i dette armbåndet nå når jeg sitter og føler meg litt nedslått som mor,-for det blir et slags symbol på alle dere som er der ute og tilogmed ler med meg når ungene mine har gjort noe "mot normalt".

  Når jeg ser på armbåndet så føler jeg meg litt mindre alene,-litt flinkere og ikke minst litt mer akseptert.

  Å si tusen takk blir fattig.

 • Publisert: 30.01.2016, 19:54
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  HermineL

  30.01.2016 kl.21:02

  Gratulerer så mye med mest lest og superfint armbånd :)

  Tanzaniasusanne

  31.01.2016 kl.09:33

  Velfortjent premie. Det var et fint og tankevekkende innlegg du hadde. Som vanlig kan man vel si - dine innlegg skiller seg ut blant bloggene på mammanett. Skulle virkelig ønske jeg kunne skrive som deg! Når det gjelder "mammapolitiet" blir jeg nesten litt overrasket. Med Casa kaos som en av de mest leste bloggene i landet har jeg inntrykk av at det "perfekte" er litt ut og at det er lov å være "uperfekt". Men hva vet vel jeg... Jeg har iallefall ikke inntrykk av at du er noe annet enn en god og omsorgsfull mor, og at det er en befrielse å lese om alt som ikke er striglet og pent. Hos oss er det alltid kaos men jeg har glade barn og det holder for meg. Hev deg over kritikken og fortsett å glede oss med gode innlegg om stort og smått, kaos og kos og viktige og mindre viktige temaer KLEM

  Skriv en ny kommentar

  hits