MONSTERSNUPP

Avslørte dass-aper !

 • Publisert: 02.01.2016, 19:33
 • Kategori: Personal
 • Enkelte dager(-i måneden) kan man la seg provosere mer enn ellers,-og dagen idag har vært svært provoserende.

  Strikken røyk litt for meg da jeg så for meg noen etterlengtede minutter for meg selv i bilen med ABBA på full guffe til butikken,-og så ble det foreslått at minstemann sikkert ville synes det var KJEMPEGØY å få være med mamma ibutikken...

  Minstemann er jo alltid med i butikken,-på posten, apoteket, på kjøkkenbenken og ikke minst på dass,-så det ville jo vært KJEMPEGØY for en pms befengt og utslitt mamma om INGEN ble med...

  Da var det jo ende morsommere at etter en svett tur i butikken med en skrikende tre-åring som mye heller ville se på biler enn melk at jeg leste en artikkel om det å kose seg på dass.

  En lege må vite har fundert lenge og vel over fenomenet at man ofte ikke bare stenger toalettdøren,-men også låser den,-og han mener at det kan være dumt å låse seg inne på do.

  Allerede etter første setning skjønner man at dette er skrevet av en mann,- og også at dette bekrefter noe mange kvinner lenge har mistenkt,-nemlig at dere er på dass i en time for å KOSE dere !

  Han skriver :"For mange avoss er toalettet et fristed. Et rom for ro og ettertanke, en flukt fra hverdagens stress og mas. Et sted du kan nyte stillheten, samlene tankene dine, og skjemme deg selv litt bort. Jeg-tid, rett og slett"

  HÆ ??

  Det burde jo stå "for mange av oss menn",-for det er da vitterlig DERE som tar med dere moblier,aviser og ipader før dere låser dere inne i en hel time med "jeg-tid."

  Jeg har mistenkt lenge at det er med fullt overlegg og ikke minst egoisme at dere låser dere inne på dass i en evighet,-det finnes jo ingen fysiologisk grunn til å dere må ha en time på å skvise ut en lort ?

  -Det er like utspekulert som genialt,-for man kan ikke masepå noen som er på do,-man kan ikke be dem forte seg eller komme ut.

  Denne legen som har fundert på dette konkluderer med at det kan være farlig å låse toalett-døren fordi de fleste ulykker rammer på badet,-og da er det jo dumt at ingen kan komme til unnsetning.

  Vet du hva ?

  Brått en dag skjer det en dass-ulykke forårsaket av en villt irritert husmor,-og da er døren låst fra UTSIDEN !

  Dere burde med rette være engstelige for å låse dere inne på do i timesvis av gangen !

  For oss kvinner med små barn er det motsatt,-de fleste ulykker rammer hvor som helst i huset de gangene vi bruker mer enn 1,2 minutter på dass !

  Dersom jeg hadde lagt laptopen under armen ogsagt til gubben "skal bare på dass" og blitt borte i 45 minutter,-ja da tror jeg at jeg antakelig hadde blitt møtt av brannvesenet på vei ut....

  Men nå er det altså bekreftet av en annerkjent lege tilogmed,-dere er på dass for å skjemme dere selv bort,-samle tankene og ha litt fri fra mas og kjas....

  Nå er jeg ingen lege,-men jeg har også fundert på dette med egen-tid på dass.

  Vi trenger også en god grunn til å bruke tid,- samtidig er vi jo åpenbart skapt på en langt mer effektiv måte enn menn,-så vi må bruke en unskyldning de ikke kan diskutere, argumentere mot eller forstå.

  Jeg skal prøve meg ikveld,-sånn omtrent før legge-helvetet begynner og alle ungene bærer seg,-krangler og nekter å spise kveldsmaten sin.

  Jeg skal ta med meg både niste, mobil og sladreblader og si:

  "GRRRR....JEG SKAL SKIFTE BIND !!!

  -Og det kommer nok til å ta en 45 minutters tid....med flaks vel og merke....

  (Eller til ungene er i seng...)

 • Publisert: 02.01.2016, 19:33
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Santile

  03.01.2016 kl.20:01

  HAHAHAHA!!! Beste jeg har lest på EVIGHETER!!! :D Jeg føler meg som DEN kontrollfreak kjærringa når jeg kjefter på gubben når han har TISSA i 30 min. Han sitter der og koser seg og klør seg på balla i evigheter. Og jeg, hvis jeg er så heldig å få gått på do, så sitter jeg i 30 sekunder. For det er faktisk ingen menneskerett å gå på do! Men det er det for han. Må han så slipper han alt han har i henda og går, mens jeg nesten sprenger hodet mitt av sinne for jeg har prøvd å gå på do en TIME!! Det er jo faktisk litt komisk når man tenker på det, selv om det er ufattelig irriterende også! Kose seg på dass liksom? Syke, syke mennesker! :P

  Spireliten89

  04.01.2016 kl.20:15

  Der traff du spikeren på hodet! ;) Er rart hvor mannfolka kan sitte på do og pisse i evigheter med tlf eller et blad i henda, som en ren selvfølge. Men hvis jeg sitter lengre enn 1 minutt og lille til en forandring ikke er med meg inn, da begynner plutselig gubben å spørre etter meg og lure på hvor jeg er! Skjønner ikke vitsen med å sitte så lenge på do jeg, doskåla er ikke særlig behagelig. Men å få gjøre sitt fornødigende uten tilskuere og ha mer enn 1 minutt på seg, det savner jeg titt og ofte. :P

  monstersnupp

  04.01.2016 kl.20:33

  Den har hendt at jeg har fundert på om de faktisk har mistet bevisstheten som følge av gass....

  Skriv en ny kommentar

  hits