MONSTERSNUPP

Pjuske menn er en gåte..

 • Publisert: 04.12.2015, 20:51
 • Kategori: Personal
 • Jeg så en sketsj om pjuske menn,-den er forøvrig lagt ut på facebook siden til Monstersnupp.

  Det fikk meg til å tenke på noe jeg har tenkt på mange ganger før,-nemlig at menn er noen svært underlige vesener...

  De fleste som har opplevd en pjusk mann på nært hold vet at det å oppdage grønt snørr i nesa kombinert med 0.01 grads feber medfører en samtale om død og begravelse.

  De skal trøstes, pleies og stelles tilbake til livet,-og som oftest overlever de mot alle odds.

  Mer dramatisk kan det bli om mannen blir rammet av omgangssyke,-da kommer frykten for innvolsormer, Ebola og svartedauen.

  Da kan de tilogmed be deg ikke røre dem så idet minste en overlever for å ta seg av barna....samtidig som de ber om te, kjeks og trøst selvsagt.

  Man kan bli provosert og sarkastisk foreslå å ringe 113,-hvorpå de svarer helt seriøst at det er nok neppe noe som kan gjøres....det er i vår herres hender....hulk...

  Noen tror kanskje at det å leve med en pleier medfører mer omsorg i slike situasjoner,-men det er nok heller motsatt.

  Pjuskete-mann-symptomer blir ikke tatt så alvorlig som mannen skulle ønske,-og man kan nok ane et snev av skuffelse når man iløpet av sekunder erklærer deg som "bare pjusk"

  Det som ER underlig og en gåte for meg,-ja det er når mannen virkelig blir rammet av skade eller sykdom.

  Som fagarbeider er det underlig at en pjusk mann snakker om sin siste vilje på grunn av litt snørr,-men "biter tenna sammen"etter flere hundre volt gjennom kroppen ?

  Om en finger nærmest kappes av,-en spiker gjennomborer foten eller en fiskekrokmå røskes ut av en håndflate,-ja da bare tar han seg en pils og smiler stolt av hvilken harding han er,-og fikser det med litt dasspapir.

  Om mannen som ellers frykter en grad feber brått begynner å pisse blod, finner digre kuler eller føflekker formet som en atomsopp,-ja da lener han seg tilbake i godstolen og tar det som en mann,-"Det går nok over"

  Du pjuske mann,-du er en GÅTE !

 • Publisert: 04.12.2015, 20:51
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits