hits

MONSTERSNUPP

Verdens rareste og viktigste restaurant !

 • Publisert: 23.11.2015, 20:39
 • Kategori: Personal
 • På denne restauranten er det stor trafikk hver eneste dag,-og det er nesten underlig med tanke på at både hovmester, kokk, servitør og oppvaskhjelp er en og samme ufaglærte person !

  Faktisk er det til tider så dårlig bemanning at kokken ber gjestene om hjelp,-dog med blandet resultat.

  Det viktigste på denne restauranten er nemlig at du vil være der, så om du river,-knuser eller kliner så er det som oftest helt greit for kokken.(-Og vaskedama)

  Den ufaglærte kokken demonstrerer gjerne sine manglende ferdigheter,- det er veldig viktig å forsøke selv i tilfelle manselv en dag vil drifte slik et spisested.

  Gjestene oppfordres oftetil å demonstrere sine egne ferdigheter,-selv om det gjør både hovmester og servitør til skamme.

  Etter mange års drift og oppfordring til å dele matglede har tilogmed en av gjestene gjort kokkenrent stum av beundring med tanke på ferdigheter.

  Øvelse gjør mester og kokken flau,-for sjefen på denne restauranten er nemlig flinkest til å la laksen lage seg selv i en ildfast form...

  Her er det nemlig sånn at man noen ganger kun trenger en saks,-langt mindre en oppskrift,-i alle fall i min restaurant er det ofte fare for snarveier.

  Når det er sagt så er dette også den eneste restauranten som alltid er åpen,-den eneste restauranten som alltid vil etterstrebe å servere nettopp det du har mest lyst på.

  Om du har frosset på deg neglspreng så gir vi blaffen i hele menyen,-lager pannekaker og serverer varm melk med sugerør på en Mandag,-og så sitter kokken sammen med deg i varmen fra et stearinslys og overøser deg med det tilbehøret som gjør denne restauranten så fantastisk !

  Nemlig kjærlighet .

  Uansett hvor mange andre restauranter du besøker kommer alltid denne til å ligge ditt hjerte nærmest,-ikke alltid på grunn av maten,-men det gode tilbehøret.

  Til tross for at kokken bekoster driften uten å heve lønn eller ta betalt fra gjester så er det slik at denne restauranten vil aldri gå konkurs,-miste kunder eller gleden over et måltid.

  Vi er nemlig en del avverdens største, viktigste og mektigste franchise,-"Mors kjøkken "

  Bon apetit !

 • Publisert: 23.11.2015, 20:39
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar