hits

MONSTERSNUPP

Kunsten å være negativ

 • Publisert: 27.10.2015, 12:14
 • Kategori: Personal
 • I hele to uker har jeg vært totalt fraværende frabloggen og facebook siden min.

  "Snupp" er som sunket i jorden mens alter ego "Monster" vokser seg større.

  Et øyeblikk lurte jeg på om jeg har fått omvendt PMS,-at jeg er veldig hyggelig en dag i måneden for så å være dritsur i 28 dager ?

  Til tross for at humøret er like lystig som en gjødsel-kum logget jeg på siden min på Facebook vel forberedt på at mange følgere hadde falt fra.

  Om man tror at det er hardt for en blogger å holde interessen ved like så er det jo faktisk enda hardere når man ikke legger ut bikinibilder,-dagens g-streng eller "veltrent-ræv"bilder

  Sjokket ble stort og medførte et snev av paranoia da jeg oppdaget at jeg plutselig har fått nye følgere på bare noen dager...??

  Hvorfor ?

  Det var da jeg tenkte at til tross for manglende inspirasjon må jeg ty til det eldgamle "Rosa-cupcakeidyll fordi jeg ikke har noe å bidra med"-trikset.

  Heldigvis lagde jeg muffins med ungene igår kveld,-og med litt juks kan de lett se ut som fine cupcakes.

  Bare at bikka stjal dem mens jeg kjørte ungene til skolen...

  Det hjalp ikke på humøret mitt,-men en kopp kaffe og litt utvalgte nyheter kan jo lindre...

  "Hunden Trigger skjøt sin egen eier",- kanskje jeg burde være glad bikkja bare stjal muffins.

  Litt surfing på Facebook kunne fått meg på bedre humør,-men alle er for faen ute å løper,-klatrer eller bestiger et eller annet fjell !

  Fjellet jeg bestiger til frokost er ikke akkurat passende på Facebook,- man får faktisk ikke likes for å ete snitzler til frokost,-rape etter maten eller se på Dr.Philistedet for å springe på seg sprengt milt i skogen.

  Tilslutt tenker jeg at jeg må google mine hurpete symptomer,- kanskje det finnes en kur mot drittsur og dritsulten ?

  Tilogmed godteriet til Halloween er oppspist allerede.....

  Konklusjonen er at med urolig søvn, voldsomme humørsvingninger ,økende kroppsbehåring og latterlig apetitt er jeg enten gravid eller i overgangsalderen..?!?

  Når man oppfører seg som en frådende pitbull med et snev av rabies er sannsynligheten for parring ekstremt liten,-dermed kan jeg muligens stirre overgangsalderen i hvitøyet ?

  I panikk spør jeg mor om råd,-men jeg burde vite bedre....

  "Jeg kom i overgangsalderen før jeg var førti fordi dere SUGDE ALL LIVSKRAFT ut av meg,-men jeg hadde bare tre,-du har jo FIRE UNGER !-Vil du kremeres forresten...?

  Takk mamma.

  I et forsøk på å ikke svartmale alt googler jeg litt forbi dommedag oginnser at jeg antakelig er litt stresset og drikker for mye kaffe.

  Jeg ble selvsagt forbanna da jeg så at det anbefales maks tre til fire kopper kaffe daglig,-og enda mer irritert da det ble anbefalt andre oppfriskninger uten koffein...

  Greit,-et sunnere alternativ som kan sparke liv i en dau hest 06:00 på morgenen er kanskje en kopp med 34 marshmallows ?

  Jeg aner ikke hvordan jeg skal få tilbake humøret mitt eller slutte å være så irritabel.

  Det er sikkert lurt å fokusere på mer søvn,-sunnere mat og litt mindre kaffe en periode,-og ikke minst være litt mindre selvkritisk.

  Jeg husker en uttalelse jeg hørte om en mindre vakker dame,-"hun er ikke akkurat noe fruktfat",-en tanke som slår meg ofte om dagen.

  Nå vil jeg jo ikke at dere skal bli like gretne som meg av å lese dette,-så jeg avslutter med et lystig ordtak.

  DET ER ALDRI SÅ GALT AT DET IKKE KANBLI MYE VERRE !!!

 • Publisert: 27.10.2015, 12:14
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar