MONSTERSNUPP

Romantikk & andre infeksjoner..

 • Publisert: 09.10.2015, 23:39
 • Kategori: Personal
 • Som en eller annen kan ha lagt merke til så har jeg vært borte fra bloggen i nesten fjorten dager.

  En romantisk mimre-tur med gubben endte med sengeleie av den mindre erotiske sorten !

  Vi hadde mamma som barnevakt i hele 24 timer og bestemte oss for å låne hennes bobil og kjøre til Grebbestad.

  Det var veldig sentimentalt og romantisk og kjøre samme veien som vi gjorde på første date for nesten ti år siden,-bare at denne gangen var den fete motorsykkelen byttet ut med en veldig brun bobil...

  Det var nesten som et britisk sketsj da vi parkerte vår brune "traktor" imellom bobiler i hundretusen-kroners klassen på brygga,-og vi gapskrattet høyt av vår egen ankomst.

  Våre "naboer" nøt kald hvitvin på sivilisert sett utenfor en praktfull doning mens vi spratt ut med hver vår boksøl i euforisk glede over å ha barnefri....kanskje ikke så kultivert,-men fy så lykkelige da !

  Vi spiste på samme restaurant som for mange år siden,-ruslet fra pub til pub i stiv kuling men med et varmt hjerte.

  Min farmor pleide alltid å si at nøkkelen til et friskt (under) liv var å alltid ha på ull-undertøy og holde seg unna den "enøyde slangen".

  Min hippie-mor derimot pleide å si at en fest er ikke vellykket med mindre du må til legen påfølgende mandag.

  Nå har jeg uansett lært at min kropp ikke tåler slangetemming uten ulltøy i en dårlig isolert bobil,- den romantiske kvelden resulterte i nyrebekkenbetennelse.

  Jeg trodde først jeg bare var sliten,-men da jeg oppdaget at kaffen var mørkere på vei ut enn den var på vei inn,-ja da skjønte jeg jo at det ikke bare var rusk i forgasseren,-men at hele understellet måtte til overhaling.

  Nå er jeg snart ferdig med behandlingen og har forlengst glemt at jeg i febertåke sverget på at jeg aldri igjen skulle plage nyrene mine med alt for sterk kaffe eller for tynne truser....

  -Men hjertet er jo varmere enn på lenge...

 • Publisert: 09.10.2015, 23:39
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Spireliten89

  14.10.2015 kl.10:16

  Isj, det hørtes vondt ut! :S Har hatt UVI før og synes det er vondt, men nyrebekkenbetennelse skal være mye verre! :S Masse god bedring!

  Skriv en ny kommentar

  hits