MONSTERSNUPP

Idiot på Facebook

 • Publisert: 01.09.2015, 18:42
 • Kategori: Personal
 • Enkelte mennesker blir fryktelig dumme på Facebook,-egentlig er det vel mer latskap enn idioti,-for mange kunne vært spart for idiot-stempelet om de faktisk visste hva de kommenterte.

  Dette vet jeg dere alle har opplevd,-saker som blir kommentert med høy intensitet hvor det er HELT åpenbart at de mest aggressive faktisk ikke har lest artikkelen de kommenterer.

  Idag kom jeg over en slik artikkel,-og jeg la merke til en annen ting,-nemlig at den første kommentaren ofte legger listen for resten,-som om det er slik at den første som kommenterer faktisk har lest saken som diskuteres.

  Saken handler om at Norge får nytt nasjonalt nummer for legevakt,-uansett hvilken kommune du befinner deg i skal du fra idag ringe

  116-117.

  I artikkelens overskrift som er synlig i sin helhet kan man lese :

  "Nå er nummeret til legevakt 116-117,-men fortsatt 113 for akutt hjelp"

  Alikevel ble jeg vitne til en slags idiotisk domino-effekt i kommentarfeltet som ikke engang lot seg stoppe når en og annen forsøkte å påpeke fakta.

  -Og ja,-jeg siterer ordrett !

  1."Er dette for å skape forvirring?"

  2."En vil nok spare inn på utrykninger,-men tape mange liv,-ny sparetrend i helsevesenet."

  3."Hva er vitsen med forandringen fra 113 til 116-117 ?-Vel,byråkratene må vel ha noe å gjøre spør du meg.Bare tåpelig."

  -Her er den en annen kommentator som nevner at dette kun gjelder legevaktsordningen i Norge,ikke AMK,-men idiotien ruller videre !

  4."Gjelder dette BARE legevakt ?? Hva med Politi og Brann da ???? "

  5."Hvorfor kan vi ikke ha ett nummer for alt da?"

  6."Idiotisk å forandre et nummer (113) som nå har blitt innprentet både hos voksne og barn i alle tider.Er dette et EU regulativ også ?"

  7."Det var det dummeste jeg har sett på lenge-å forandre ett enkelt tre-sifret tall til et seks-sifret dustenummer!"

  8."Hva skal vi med nytt nummer når de ikke svarer ?"

  9."Hva er vitsen med et så langt nummer,det hadde vel holdt med et tre-sifret ett ? Dette er noe som en eller annen byråkrat i EØS har dratt oss ned i."

  Jeg har gapskrattet høyt over dette kommentarfeltet,- og jeg trorat den aller første kommentaren ble utløsende ettersom man faktisk kan lese i overskriften (-Uten å lese innlegget) at dette dreier seg om ett nytt nummer for legevakt, IKKE å erstatte hverken 113,112 eller 110.

  Det verste er at argumentasjonen fortsetter og kuliminerer i en slags konspirasjonsteori hvor staten i samarbeid med EØS og byråkrater forsøker å umuligjøre det for oss å få nødvendig helsehjelp...kanskje tilogmed kverke oss..?

  Men dette var nok dagens morsomste for meg:

  HVA MED POLITI OG BRANN DA ???

  "When God gave out brains,-Ithought he said Trains,-and asked for a slow one."

 • Publisert: 01.09.2015, 18:42
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Iren_

  02.09.2015 kl.06:58

  Er det ikke alltid slik? Jeg klikker meg ofte inn for å se hvor fort det eskalerer. Dessverre veldig god underholdning. Og der er alltid en som får dratt inn innvandring og Arbeiderpartiet i samme setning. Alltid helt fjernt.

  monstersnupp

  02.09.2015 kl.08:37

  -det var noen som var inne på at norge tvinges til å følge andres regler,-men jeg venter i spenning på å se om endringen egentlig skyldes innvandring,ha ha :)

  Skriv en ny kommentar

  hits