hits

MONSTERSNUPP

Kjære Gud, la meg låne farmor litt...

 • Publisert: 18.07.2015, 20:41
 • Kategori: Personal
 • Min farmor hadde en særegen evne til å se det positive i alt og alle.

  Jeg husker min lillebror klippet over ledningene til lampettene hennes i stuen etter at hun hadde klaget over lange ledninger som fikk det til å se rotete ut.

  Mamma så rødt og var helt fra seg,-mens farmor mente hun måtte innse at guttungen var både løsningsorientert og driftig,-ikke minst var han usedvanlig smart som fant saksen helt på egenhånd !

  Dessuten krever det også muskelstyrke å klippe over ledninger med en kjøkkensaks,-så min farmor konkluderte med at den gutten kom til å bli noe stort !

  Den andre lillebroren min kom på ideen å male farmors garasje,med spillolje!

  Også da understreket hun at det her var snakk om initiativ og høy arbeidsmoral,-han måtte bruke arbeidsmoralen sin på å vaske garasjen også,-men det det var mer for å vise hvilken dyktig liten arbeider han var og på ingen måte noen straff.

  Det vanket belønninger også i form av pølser og is.

   

  Man var aldri så fantastisk som når farmor sa at man var det,og ifølge henne kunne vi jo ikke være annet enn fantastiske uansett hvor rampete vi var!

   

  Det er lenge siden hun forlot oss,men jeg savner henne inderlig titt og ofte.

  Man blir vel aldri for gammel for masse ros og applaus,-og hun var den som klappet høyt for deg når ingen andre gjorde det,-for det var jo da man trengte det som mest.

  Jeg skulle ønske hun tok telefonen idag så jeg kunne fortalt henne om den rampete lille to-åringen min som snek seg opp i kjøkkenskapet og fant sjokoladepålegget,-mens jeg helt uvitende brettet klær i et annet rom.

  Om hun bare kunne vært tilbake i noen få minutter ville hun overbevist meg om at det lille mennesket jeg kaller en ramp egentlig er en smart og kalkulerende liten gutt som med god arbeidsmoral og ståpåvilje kan utføre de mest utenkelige oppgaver,et lite geni som venter på anledning og utfører sin plan presist med fullt utbytte.

  - Og så ville hun selvsagt forklart dagens katastrofer med at jeg er en uovertruffen mor som har skapt disse vidunderlige små arbeidsmaur....

 • Publisert: 18.07.2015, 20:41
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Cattzy1

  19.07.2015 kl.15:11

  Ååå så herlig skrevet! Jeg kan så levende se henne for meg og kan ikke tro annet enn at du hadde masse posetive opplevelser med henne som barn... Selv har jeg ofte siden jeg fikk Acco tenkt at om jeg bare kunne fått ha Mamma her for en liten stund... Jeg mistet henne for mange år siden og har nok ikke savnet henne så mye før som jeg gjør nå som jeg selv er mamma og kunne trengt hennes råd og støtte fra tid til annen!

  Skriv en ny kommentar