MONSTERSNUPP

Ferie & nettavrusning

 • Publisert: 13.07.2015, 21:07
 • Kategori: Personal
 • Nå er vi hjemme etter en deilig ferie i huset vårt i Italia !

  Hvert eneste år legger jeg en ny plan for hvordan jeg skal kunne koble meg på nett mens vi er der,- men i år lot jeg nett være nett og kastet ikke bort et eneste sekund på verandaen med mobilen høyt over hodet i håp om å få et snev av wifi...

  Det første døgnet er verst,-men så er det nesten befriende å ikke måtte forholde seg til resten av verden.

  Man blir paradoksalt mer sosial uten sosiale medier,-da jeg fant denne hjerteformede poteten marsjerte jeg rundt og viste hvert eneste familiemedlem denne festlige poteten,- vanligvis ville jeg jo bare lagt den ut på facebook og forventet "likes".

  "Likes" live er bedre.

  Det at jeg ikke har opplevd ungene som masete eller krevende tror jeg faktisk kan komme av at jeg ikke hadde annet å fordrive tiden med,- og det har nok også vært deilig for ungene at mamma bare sier "Ja,-jeg kommer" istedet for "vent litt "

  I år var det hetebølge i Alba,-og det var 39-41 grader i skyggen hver dag,-på kvelden kunne vi "kjøle" oss ned med 33 grader,-det var faktisk godt å reiser hjemover til mer levelige temperaturer.

  Det var så varmt i år at jeg tok kun to bilder,- poteten og en antikk druepresse som vi fikk av vår gode venn Fernando.

  Til tross for heten sa ungene allerede igår at de savner huset i Italia,- men nå er de også så store at vi kanskje kan reise flere ganger i året og unngå den verste heten på sommeren.

  Uansett temperatur er det deilig å komme til Italia og bli møtt av gode venner og familie som stikker innom med frukt fra hagen,-vin fra kjelleren eller bare noen gode ord !

  Det har vært en deilig ferie til tross for varmen,-og en befrielse å være uten nett og mobil.

 • Publisert: 13.07.2015, 21:07
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits