MONSTERSNUPP

Sommerkropp med bremsespor

 • Publisert: 29.05.2015, 19:42
 • Kategori: Personal
 • Jeg gjør det samme hver eneste vår,-og jeg angrer hver eneste gang !

  Jeg ble født som en bleikfis med rødt hår,-den eneste brunfargen jeg oppnår er fregner.

  Hver eneste vår når solen titter frem trekker alle til solen,-jeg derimot søker skyggen for å spare huden mest mulig.

  Som liten var jeg ofte solbrent, noen ganger ble jeg brent rett og slett fordi noen mente jeg bare måtte "venne"meg til solen !

  Fremdeles får jeg råd om å "venne"meg til solen,-forsøke solarium eller spise veldig dyre kosttilskudd for å bli brun.

  De som er lyse i huden har en annen type Melanin som er det stoffet som gjør at huden blir tykkere og får farge av sol,-derfor blir man fort brent og får ofte annengrads forbrenning,- og enda artigere,-man får ikke noen brunfarge som belønningfor søvnløse netter,-man blir bare akkurat like hvit igjen !

  Da jeg var yngre syntes jeg det var litt pinlig å være så innmari hvit om sommeren,-en gang prøvde jeg et kjerringråd som innebar å spise omtrent en kilo gulrøtter hver dag,-og joda,-jeg fikk en interessant farge...

  Når jeg får så mange råd eller "Stakkars deg" føler jeg nesten at jeg MÅ bli litt brun ?

  Noen ganger får jeg litt lyst til å si at solfaktor femti og skygge koster omtrent en promille i forhold til all botoxen solbaderene kan få bruk for...jeg er bare økonomisk.

  Men jeg lar meg nok påvirke alikevel av hvor flott det er med litt farge,-og hver vår gjennomfører jeg det samme rituale med skikkelig bodyskrubbing,-masse fuktighetskrem etterfulgt av selvbruningskrem.

  -Og hvert eneste år blir jeg like skuffet over at leggene mine ikke ser deilig gylne ut etter alt arbeidet,-nei det ligner mer på bremsespor.

  Til tross for både hansker og god håndvask får jeg alltid en og annen bæsjefarget stripe på en finger,-noe som ikke tar seg ut hverken som mor til bleiebarn eller pleier i hjemmetjenesten...

  Og hvert eneste år konkluderer jeg med at det er helt greit å være kongelig bleik,-og trøsten er jo at når ungene mine ser at jeg kliner meg inn med solfaktor femti og holder meg til skyggen,-ja så er det enklere å få de til å være like forsiktige.

  -Og så trenger jeg jo ikke akkurat bekymre meg for hvordan jeg ser ut i bikini,-jeg har aldri eid en !

 • Publisert: 29.05.2015, 19:42
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Tanzaniasusanne

  29.05.2015 kl.22:45

  Jeg er sikker på du har en flott sommerkropp. Brun eller ikke - bikini eller ikke. Og skyggen er et fint sted det også :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits