MONSTERSNUPP

Badekar til begjær & besvær

 • Publisert: 20.05.2015, 22:29
 • Kategori: Personal
 • Så lenge jeg kan huske har jeg ønsket meg badekar,- så lenge det kan defineres som et kar og er vanntett har det møtt mine kriterier !

  Da jeg bodde alene med sønnen min husker jeg at jeg så en annonse om et badekar som skulle gies bort,-og jeg GIKK for å hente det siden jeg ikke hadde bil,-og ja,-jeg slepte det med meg hjem på ny-snøen.

  Det var sikkert et artig syn for de som så meg,-men den kvelden da jeg hadde klart å manøvrere karet inn i det som egentlig var en dusjkrok på et muggent bad,-ja da var ingen i verden rikere enn meg !

  Da vi etter mange år i trang leilighet endelig kunne kjøpe hus hadde det etbadekar,-jeg husker at jeg allerede på første visning ville ha badekaret mer enn huset!

  Første kvelden i nytt hus sto pappeskene til taket,-bestikk og nødvendigheter lå fremdeles surret i bobleplast,-men jeg lå i badekaret og badet i ren lykke !

  Det ble nesten et symbol for meg det der pokkers karet,-og da jeg i fjor høst flyttet ut,-ja tror du ikke jeg atter igjen endte opp med en muggen skjev dusj som knapt pisser deg fuktig på en god dag....

  Så ved hver anledning jeg får til å være alene i huset så er et bad øverst på lista !

  Nå har vi vært her noen dager for å passe hunden mens eksen er på konferanse, ungene har badet på seg gjeller og svømmeføtter og jeg likeså.

  Ikveld er siste natt her,-og jeg gjorde klar radioen med p4,-tente lys og skjenket et glass iskald øl i et champagne-glass.(Litt snobbete vettu..)

  Det tar jo litt tid å fylle karet,-så jeg ryddet litt på kjøkkenet før jeg gikk inn på badet igjen...

  Lysene var slukket og glasset mitt borte vekk,-for en av de tidligere badegjestene på en halvmeterhar slått på bobledysene slik at de går amok så fort vannet dekker de...

  Joda,-det ble bading,-etter litt flau skuffing av skum.....

 • Publisert: 20.05.2015, 22:29
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Tanzaniasusanne

  21.05.2015 kl.20:42

  Jeg er SÅ glad for at vi har badekar, selv om det er et lite og helt ordinært et. Jeg bruker det sjelden (annet enn at vi står oppi det når vi dusjer) men det er bare så deilig å vite at jeg KAN! :-)

  heidi1989

  21.05.2015 kl.20:43

  Hahahahah herlig!!

  Skriv en ny kommentar

  hits