MONSTERSNUPP

Jommen sa jeg fruktfat !

 • Publisert: 04.05.2015, 16:40
 • Kategori: Personal
 • For noen år tilbake fikk jeg denne fruktbollen av min mor.

  Hun var veldig entusiastisk da hun beæret meg med dette arvegodset,-dette er visst tilogmed samleverdig !

  Men heldige meg skulle få den selv om hun egentlig ikke ville gi den fra seg,-hun bare unnet meg noe veldig flott å ha frukt i liksom.

  Det er ofte på nettopp dette viset mammakvitter seg med stygge ting hun ikke lenger vil ha, -men som hun av en eller annen grunn ikke vil kaste.

  -Og hun gjør det på en måte som får degtil å alltid ha det hun har gitt deg fremme,- i takknmelighet og beundring selvsagt.

  Jeg har et stadig tilbakevendende problem med denne bollen som nå gjør at jeg vurderer samme taktikk mot et annet offer.

  Den har nemlig en magisk tiltrekningskraft på skrot...

  Det er ganske sjeldent jeg har frukt i den,-det egner seg jo ikke å blande frukt med batterier, neglelakk og superlim ?

  Det går liksom ikke an å bare bestemme seg for å kun ha den til frukt heller,-når man kommer hjem sliten etter en kveldsvakt står den der på benken og skriker etter bilnøkler, id-kort og kulepenner.

  Når jeg skal super-rydde på førti sekunder (Uventet besøk etc) så er den utmerket til å skjule en og annen lego-kloss, karamell eller hårstrikk som slenger på kjøkkengulvet.

  Småting som ligger strøddpå kjøkkenbenken sopesopp i bollen når jeg må forte meg med kjøkken-sprayen så det lukter litt nyvaska.

  Resultatet er at jeg aldri finner faste plasser for smårotet mitt, alt havner i mitt eget lille Bermuda-Triangel ,-uten å faktisk forsvinne vel og merke.

  -Og frukten ?

  Jo den ligger fremdeles stablet oppi den samme billige glassbollen jeg alltid har hatt...

 • Publisert: 04.05.2015, 16:40
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Cattzy1

  04.05.2015 kl.17:17

  Ha ha... kjenner til den der. Her i huset er det min mormor som bruker meg som sin... "avfallsdynge". Alt hun har for mye av eller til overs, ting hun har kjøpt seg men oppdaget at hun ikke likte alikevell... spesielt når hun har bestilt ting via kataloger og ikke gidder sende det tilbake... ( det er jo sååå mye enklere å bare betale det og la det bli liggende enn å spare pengene ikke sant? Minstepansjonist med dårlig råd sa du???) Så jeg har et digert skap i gangen som er fullt... og jeg mener FULT av klær og andre ting hun ikke ville ha selv. For man kan jo ikke bare kaste ting man får? Og det er jo uhøfflig å takke nei... Aaaahhhh... det der er et så utrolig irriterende dilemma. Men du... den glassbollen du har frukten din i... jeg har akkurat den samme selv, og den funker jo kjempegodt. pluss... helt enkel ren glassbolle... det passer jo inn med alt også! Jeg har en keramikk blomsterkrukke som har magnetiske krefter herr i huset. Alt fra skruer, til lego, hårstrikker og taperuller...

  monstersnupp

  04.05.2015 kl.17:27

  -Man kan simpelthen ikke gjemme dritt i en gjennomsiktig glassbolle,-og det begynner å demre for meg hvorfor jeg stadig vekk arver keramikk altså....

  Tanzaniasusanne

  04.05.2015 kl.18:39

  Så deilig å se at det er flere enn oss som har "skrotboller" stående. Vi har faktisk tre av dem akkurat nå...

  Te

  05.05.2015 kl.01:25

  Ha, ha:) Mine foreldre har nylig flyttet fra et stort hus til en leilighet. Steike, de prøvde å selge inn mye søppel, he, he:) Jeg har slike roteboller flere plasser i huset;)

  Spireliten89

  05.05.2015 kl.12:03

  Hehe, hadde en skrotbolle selv før. Den gikk dukken, nå har vi en liten plastboks som holder penner o.l. Den fylles magisk vis av skrujern, batterier, hårnåler, legoklosser osv. :P

  Skriv en ny kommentar

  hits