MONSTERSNUPP

Forbannet eller velsignet ?

 • Publisert: 01.05.2015, 20:11
 • Kategori: Personal
 • Jeg er venstrehendt.

  Hvis du er venstrehendt eller lever med en som er det er dette et kjent syn.

  Omtrent ti prosent av verdens befolkning er venstrehendte,- derfor er verden tilrettelagt for de resterende nitti prosent.

  Selv om det å være venstrehendt ikke regnes som et handicap er alikevel hverdagslige gjøremål en liten utfordring som medfører blant annet veldig skjeve brødskiver.

  Verden er tilrettelagt for de som ikke er som oss.

  Oppvask-kummer, sakser, potetskrellere, boksåpnere og pepperkverner kan gi en venstrehendt en real utfordring og ikke minst grenseløs irritasjon.

  Når man må gjøre ting som oppleves som speilvendt blir det å skrelle en potet plutselig veldig komplisert.

  Man kan bli lettere deprimert av det faktum at man ikke klarer å åpne en boks hermetiske tomater.

  På den annen side er det jo mange teorier om at venstrehendte er ekstremt kreative,-Picasso, Michelangelo,-Einstein og Paul Mc Cartney ervenstrehendte,-alikevel er jeg ikke kreativ nok til å mestre en pepperkvern...

  Statistikk sier at venstrehendte dør omtrent ni år tidligere enn høyrehendte,- og det er ikke så rart med tanke på at vi må gjøre alt "feil vei"

  Bare se på bilen,-alle intstrumenter og funksjoner er jo helt malplassert,- og jeg ser til venstre når jeg har vikeplikt for høyre..

  Tilogmed kjelene har hanken på feil side !

  Neida,- så gærent er det ikke.

  Men det ER faktisk litt utfordrende å være venstrehendt i en verden som er tilpasset de høyrehendte.

 • Publisert: 01.05.2015, 20:11
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Tanzaniasusanne

  01.05.2015 kl.21:45

  Ja jeg skjønner at jeg er heldig som er høyrehendt. Du får flytte til et land der de har venstrekjøring, he he. Jeg slet masse den første tiden jeg kjørte bil på Zanzibar hvor alt plutselig var på "feil" side for meg... Det er kanskje den eneste tingen jeg kan komme på som passer bedre for venstrehendte enn høyrehendte ;-)

  Mitt liv som mamma

  02.05.2015 kl.00:44

  He he..er venstrehendt og irriterer mrg over at ikke alle sakser funker..he he..kun når jeg bytter til høyre hånd. Brødskivene jeg skjærer ser ikke ut*lol*

  Te

  02.05.2015 kl.10:10

  Enig med Tanzaniasusanne;) Flytt til England :))) Ha, ha:) Om det er en trøst.... Jeg er høyrehendt, jeg sliter også med brødkjering og åpne bokser. Desuten er jeg forferdelig dårlig til å tegne male. DU ER VELDIGNET;)))

  Spireliten89

  02.05.2015 kl.10:31

  Det finnes sakser, boksåpnere o.l. for venstrehendte :) Men du har rett i at mye, ja nesten alt er tilpasset de som er høyrehendte :)

  Skriv en ny kommentar

  hits