hits

MONSTERSNUPP

Gravitasjonens uutholdelige kraft

 • Publisert: 28.04.2015, 18:41
 • Kategori: Personal
 • Noe av det jeg finner mest utfordrende med å ha en smart unge i hus er når han kommer hjem og spør meg om alle molekyler som har en ledig plass i ytterste ledd kan knytte seg til alle andre molekyler med plass til et ekstra atom,-og hvorvidt temperatur påvirker gassers evne til å danne nye molekyler.

  Da pleier jeg å bli ekstremt opptatt av å se om potetene koker snart.

  Idag var det Gravitasjon som var tema, -men det kan jeg faktisk noe om !

  Det er nemlig gravitasjon som holder oss på bakken,-det er Gravitasjonen som ondskapsfullt forsøker å suge resten av kroppen bit for bit ned på bakken også.

  Gravitasjonen bryr seg ikke om push-up,- hold inn eller spandex,-alt som en gang har vært oppe MÅ ned igjen.

  Kosmetikkindustrien forsøker å narre oss til å tro at vår inkompetanse på kremer og mirakelkurer er årsaken til at man nærmest må ta knebeskyttere PÅ før man tar brystholderen AV,-men det er en mektig naturlov som sørger for dette.

  Alle vet at av jord har vi kommet og til jord skal vi bli,-det er bare noen kroppsdeler som har mer hastverk enn andre.

  Gravitasjon alene kan gjøre det til en astronomisk oppgave å kjempe eget legeme i oppreist stilling,-for ikke å snakke om aeorobics,-da holder det ikke med knebeskyttere for mitt vedkommende,-da er det frem med hockeymaske for å unngå klaskeskader.

  Alkohol kan oppheve Gravitasjonskraften i et tiendels sekund, -men når du treffer bakken er den femdoblet.

  Det er Gravitasjon som gjør at uansett hvordan du stabler matvareposene i baksetet vil ting falle ut og ned på gulvet så fort du svinger,-den eneste måten å å forsøke å lure gravitasjonen på er å legge alt på gulvet i bilen først som sist,-men gravitasjonen er ikke din eneste fiende.

  Gravitasjonen har en ondsinnet venn som heter Sentrifugalkraft,-så dersom du faktisk har forsøkt å lure gravitasjonen ved å sette matvarene på gulvet i bilen vil Sentrifugalkraften slå til i første rundkjøring og spre posens innhold uansett.

  Sentrifugalkraften kan operere på egenhånd også og gi deg en på trynet når du en stresset morgen åpner kjøleskapsdøren for fort,-eller den kan gi deg ett kledelig blåmerke på rassen fordi man i svake øyeblikk med god musikk tror at man kan oppheve tyngdekraften ved å ta sats på dansegulvet.

  Jeg kan ikke alle de fancy fagtermene,-men jeg har garantert en husmormaster i fysikk !

   

   

   

 • Publisert: 28.04.2015, 18:41
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Te

  28.04.2015 kl.19:14

  Ha, ha :)

  Skriv en ny kommentar