MONSTERSNUPP

Trenger vi alle de grusomme detaljene ?

 • Publisert: 31.03.2015, 09:13
 • Kategori: Personal
 • Nyhetsbildet har de siste dagene vært preget av Germanwings flystyrt i Alpene.

  Man blir preget av en slik sak enten man vil eller ikke,- som mamma synes jeg det var ekstra vanskelig å se de to babyene som var ombord.

  Å lese om tilfeldighetene som gjorde at en av de ny-bakte mødrene valgte å booke om til ulykkesflyet for å komme fortere hjem gjør at man tenker på egne valg,- små endringer i en reiseplan som endte i døden.

  Det kan virke som media tror vi har fått elefanthud av tragedier og at det er nødvendig med så groteske detaljer som mulig for å holde på interessen for de stadige artiklene om saken.

  Jeg har tenkt for meg selv at luftrykket i kabinen under styrten sikkert har gjort alle passasjerene bevisstløse,-jeg har håpet det.

  Idag leser jeg at i lydopptaket fra flyet hører man passasjerene skrike i fem minutter.

  Jeg tenker på de små babyene som blir holdt hardt av skrekkslagne mødre,- mens alle skriker panisk i dødsangst rundt dem.

  Fem minutter er lang tid.

  Så står det videre at ingen kropper en funnet inntakte,-de sorterer hundrevis av små kroppsdeler rundt åstedet.

  Jeg tenker igjen på disse små babyene som en desperat mor har prøvd å beskytte med egen kropp.

  Funnet stykkevis og delt etter fem lange minutter med intens frykt.

  Så tenker jeg på de etterlatte og pårørende,-når jeg synes disse detaljene er så plagsomme kan jeg ikke engang forestille meg hvordan det må være for de etterlatte.

  Disse detaljene vil nok i langt tid prege alle deres tanker og minner om de de har mistet.

  Er det virkelig nødvendig med så detaljerte artikler om slike tragedier ?

 • Publisert: 31.03.2015, 09:13
 • Kategori: Personal
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Te

  31.03.2015 kl.10:43

  Har tenkt akkurat det samme. Man blir virkelig preget av en slik sak. Regner med journalister får flere lese, siden de velger å trykke det mest groteske artikler. Men rart at vi ikke hopper over disse sakene. NEI, det er ikke nødvendig med så detaljerte artikler om slike tragedier.

  monstersnupp

  31.03.2015 kl.11:00

  Vi skjønner jo på egenhånd hvilken grusomhet som har utspillt seg i flyet,-men når man får slike detaljer får man også bilder på netthinnen det er vanskelig å kvitte seg med.

  Spentognervøs

  31.03.2015 kl.11:07

  Jeg blir fysisk dårlig av å lese om dette. Føles så nært. Liker ikke å fly i utgangspunktet og det ble enda verre etter at jeg ble mamma. Er så lite jeg kan beskytte jenta mi i en sånn situasjon. Kjenner gråten bygge seg opp bare nå. Mest lyst til å legge meg ned å hyle. Velger heller og kose litt ekstra på lillegulljenta mi og prise meg lykkelig over at vi ikke vet alt som skjer i framtiden

  Te

  31.03.2015 kl.11:12

  Min mann kom hjem fra Alpene en uke før ulykken!! Skal si jeg så for meg bilder ja.....

  monstersnupp

  31.03.2015 kl.11:25

  jeg har hatt minstejenta i sengen de siste nettene,-man får jo katastrofetanker av slike ting....

  heidi1989

  31.03.2015 kl.19:58

  Jeg skjønner ikke vitsen med alle detaljer.....på jobb har vi P4 på radioen....på nyhetssendingene på mårran sende de faktisk klipp av det som ble sagt på flyet....man hørte folk skrike og at piloten skreik og banka å ville inn...seriøst, de sendte lydklippet!!!!! Da ble jeg ekstrem kvalm! Stakkars folk, jeg hadde til da håpa at de ikke viste noe før det hadde braka inn i fjellet...for alle sin skyld...

  Spireliten89

  31.03.2015 kl.22:31

  Kjenner klumpen i magen vokser bare av å lese dette! Gir meg lyst til å gjemme meg selv og lille i ei fjellgrotte til evig tid, for å unngå andre mennesker som en ikke vet hva kan finne på! Verden er grusom til tider og jeg synes IKKE det er nødvendig å detaljere slike hendelser! Jeg vil IKKE høre lydklippet heller! Jeg hadde som deg håpet at lufttrykket gjorde at de svimte utti, men når jeg hører at det ikke skjedde og at det var mange små barn og babyer ombord, ja da får jeg lyst til å gråte! Tenk så grusomt det må ha vært å være ombord! stakkars mennesker! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits