MONSTERSNUPP

Slurpende flodhest yoga

 • Publisert: 10.03.2015, 13:38
 • Kategori: Personal
 • Jeg har lenge hatt lyst til å prøve yoga,- men det er jo så dyrt og det passer aldri å dra fra ungene heller,-men så leste jeg om en annen bruker her på mammanett som rett og slett lærer yoga via nettet !

  Noe må jeg gjøre for å komme i bedre form,-og jeg har jo allerede et litt anstrengt forhold til reklame og biter ikke på de magiske påstandene om produkter som tryller bort fett.

  Hvis man kan bli slankere av en krem så kan man bli feitere av en også,-og da burde jeg sett ut som en romrakett etter å ha brukt spenol i førti år.

  Andre metoder som å fryse bort fett eller smelte det bort er så dumt at det ikke burde vært lovlig å reklamere for det en gang.

  Den eneste måten å bli kvitt lagret fett på er å bruke det opp,-enten ved å sulte seg så kroppen må spise av ridelårene for å overleve,-eller rett og slett røre på seg så kroppen bruker mer fett en det du spiser.

  Yoga så veldig fint ut siden det hele startet med å bare ligge helt stille å puste,-det er jeg allerede skikkelig god til !

  Litt overraskende var det at noen av balanseøvelsene faktisk gir litt svie i musklene og man kjenner at man blir litt varm.

  Jeg følte meg litt demotivert av navnene på de forskjellig posisjonene,-jeg har ikke på noe tidspunkt sett ut som en smygende katt,-mer som en flodhest på alle fire iferd med å slurpe i seg alt levende i en dam.

  Alikevel er det noe med yoga som er inspirerende og tilogmed avslappende,- og man blir jo mer bevisst når man er så konsentrert på sin egen bevegelighet,-eller mangel på bevegelighet.

  Jeg ble så ivrig at jeg ville prøve meg på noe mer avansert litt opp ned,-helt til jeg skjønte at tyngdekraften ville sende to prosjektiler klaskende i fjeset på meg.

  Jeg skal holde meg til de grunnleggende øvelsene først og se om ikke det blir både grasiøse katter og balanserte trær ut av meg,-og ikke minst er jeg spent på om det er nok til å sende fettlagret i eksil.

  Har du erfaring med yoga ?

 • Publisert: 10.03.2015, 13:38
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Mitt liv som mamma

  10.03.2015 kl.16:19

  Det er noen av yoga øvelsene som jeg aldri kommer til å få til he he. Men pudt inn og pust ut er ganske eacy :-) Men det som er greit er å prøve begynner video i en til to uker også at man har muligheten til å gå over på lengre og avsnserte øvelser etterhvert :-)og det beste av alt..det er gratis og ingen andre behøver se deg ;-) Lykke til :-) spent på oppdateringer åssen det går ;-)

  Nymfen

  10.03.2015 kl.18:21

  Jeg hadde yoga som valgfag et år på videregående. 2 timer hver mandag morgen. Det var helt fantastisk! :) Når de timene var over var jeg full av energi. Er ikke nok strukturert til å holde på hjemme alene desverre, prøvde en stund... :P

  monstersnupp

  10.03.2015 kl.18:48

  -jeg må faktisk innrømme at å ligge i ro å konsentrere seg om å bare puste i 20 minutter,-det gjør mer med en utslitt firebarnsmor enn de seneste reseptene i alle fall !
  Selv om jeg fremdelses ser ut som en ku i kvikksand tror jeg at jeg kommer til å bli både hekta og balansert:)

  heidi1989

  10.03.2015 kl.20:02

  Spennende :) jeg prøvde engang, men endte bare med p tenke på alt jeg skulle ha gjort haha sp ble mer stressa ;)

  sankag11

  11.03.2015 kl.14:33

  Haha! Helt riktig, vil man bli kvitt de ekstra kiloene er det nok sunt kosthold og bevegelse som fungerer i det lange løp. Har gjort et par forsøk på yoga, setter på filmer på youtube, kobler det til tven og gir det et tappert forsøk. Går rett i bakken hver eneste gang. Tror zumba er litt mer for meg! Balanse- og pustetrening passer tydeligvis ikke for meg :p

  Skriv en ny kommentar

  hits