MONSTERSNUPP

Lille arbeidsmaur...

 • Publisert: 11.02.2015, 22:18
 • Kategori: Personal
 • Noen ganger blir førsteklassingen helt overveldet av lekser.

  Det er ikke det at det er for mye eller for vanskelig,-det er bare et tiltak å komme inn i jobbemodus for en seksåring når dagen allerede har vært akkurat litt for lang og slitsom.

  Noen ganger når hun sukker høyt og sier "Men mamma,-jeg er jo så sliten" så får jeg helt vondt av henne.

  Hele vinteren har vært preget av snørr, feber og festlige virus,-og kommer man på etterkant med leksene sine får man brått et helt lite Mount Everest å bestige,-selv om man bare er seks år og fryktelig sliten.

  Igår var energi nivået på topp,-og jeg fristet min lille arbeidsmaur med premie om hun ville jobbe litt ekstra med de leksene som skulle vært gjort.

  Da hun skulle skrive ord på K og tegne det hun skrev var ku et selvsagt valg,-takket være kua har vi både iskrem,sjokolademelk og prim !

  Men hun tegnet en rosa glad gris..??

  Jeg spurte henne hvorfor i all verden hun tegnet en gris,-men hun bare ristet på skuldrene og sa at hun liker griser.....

  Av en eller annen grunn følte jeg for å kommentere oppgaven så ikke frøken tror jentungen ikke vet forskjell på melk og bacon...

  På vei fra jobb idag svingte jeg innom butikken for å kjøpe en premie,-hun ønsket seg så inderlig et sett med plastperler !

  Gleden var enorm,-og hun gikk sporenstreks til verks med å produsere den ene gaven etter den andre til verdens snilleste mamma.

  Til tross for søskenrivalisering og at jeg hadde poengtert at dette var hennes egen gave,-så delte hun denne gleden med sin søster som også produserte flotte kunstverk.

  Da jeg roste henne for å dele dette med søsteren sin svarte hun:"Mamma,-jeg ble så glad at jeg ble helt snill..."

  En nødvendighet som ikke følger med esken er et strykejern,-og som den hardbarkede småbarnsmoren jeg er har jeg forlengst bannlyst alle tekstiler som ikke kan behandles brutalt, vaskes med alle farger,-tørkes i trommel og selvsagt være STRYKEFRITT !!

  Dermed måtte jeg også kjøpe et strykejern,-men om jeg noensinne skulle kjøpe et så måtte det jo være for å smelte et lite hjerte.

  Da jentene skulle legge seg ikveld var det god stemning,-de var så ivrige over alt det fine de hadde laget og ikke minst stolte over at alle deres kunstverk nå henger i verdens viktigste galleri,-nemlig mammas kjøkken.

  Den lille førsteklassingen min sa:"Mamma,-vet du hva jeg elsker...?"

  Jeg følte meg som verdens beste mor fordi jeg visste jo at svaret på hva hun virkelig elsket måtte være nettopp meg..?

  "Mamma,-jeg ELSKER lekser!!"

 • Publisert: 11.02.2015, 22:18
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  -Mirakel-

  12.02.2015 kl.08:09

  Så nydelig skrevet..... Skikkelig fint og stemningsfylt innlegg.... Smilte godt av forskjellen mellom melk og bacon :) hehe

  Og artig at leksene gikk fra et berg av slitsomhet til å bli noe elsket! <3

  Spireliten89

  12.02.2015 kl.11:25

  Så koselig å lese ! Flott at hun elsker lekser, det er det ikke mange som gjør! :D Forskjellen mellom melk og bacon er jo til stede :) Skjønner godt at premien falt i smak! :D

  heidi1989

  12.02.2015 kl.19:44

  hahahah herlig svar fra vesla :) sorry måtte le da jeg så hva hu elska. Så bra gaven falt i smak! :) Herlige lille jente med en super flott mor :)

  Skriv en ny kommentar

  hits