MONSTERSNUPP

Alt du ikke vil vite om snørr

 • Publisert: 03.02.2015, 10:19
 • Kategori: Personal
 • Det er høysesong for snørr i alle farger, konsistenser og mengder.

  I skrivende stund har jeg tre små produsenter som etterlater seg snørr på de fleste flater og tekstiler,en av de tingene som forundrer meg mest med snørr er at det tar aldri slutt !

  Nå har jeg selv hatt en snørrete natt og lurt på hvor alt snørret egentlig kommer fra,i forhold til mengden snørr som har oppholdt seg i min skalle må jeg konkludere med at hjernen min knapt er større enn en mandel,-det kan umulig ha vært plass til mer i alt snørret.

  Som helsearbeider er jeg kanskje over gjennomsnittet interessert i kroppsvæsker,men det jeg har lest av vitenskapelige artikler om snørr idag har fått meg til å innse at noen ganger er det bedre å ikke vite...

  At snørr er en del av immunforsvaret vet jeg jo,-og at det er symptomer på infeksjon, allergi eller irritasjon.

  Det jeg IKKE visste er at man i gjennomsnitt produserer EN LITER SNØRR PERDØGN!!!

  Og enda morsommere,snørra som samlerseg i flimmerhårene føres sakte men sikkert bakover og ned i mavesekken hvor partiklene vi har snuset inn uskadeliggjøres av mavesyren.

  Mange hevder at dette er en måte for kroppen å danne antistoffer på og at det forklarer hvorfor så mange barn spiser sitt eget snørr.

  De har muligens en instinktiv atferd som styrker eget immunforsvar ved å spise eget snørr,-på den annen side er det jo ikke til å unngå,-for nå er det jo åpenbart at vi alle konsumerer omtrent en liter av eget snørr i løpet av et døgn.

  Når vi er forkjølet produserer slimhinnene mer væske,og da blir vi oppmerksomme på egen snørrproduksjon fordi fordi den er for tynn tilå transporteres effektivt ned i magen,-det begynner rett å slett å renne ut av nesa.

  Neste gang du ber ungene å ikke spise buser,så tenk på at de egentlig handler på instinkt,-og ikke minst at du selv spiser en liter i døgnet...Gulp..

  Et annet artig fakta om snørr er at det ikke finnes et eneste bilde av snørr merket for gjenbruk i noen tjenester for bildedeling,men med alle de informative artiklene som finnes der ute har jeg mer enn nok med bildene jeg har i hodet.

  -----------------------------------------------------------------

  Monstersnupp er nominert til "Norges beste Mammablogg2. Gi din stemme til bloggen:
  mblogg14 til 2012, kroner 3,- per melding.

 • Publisert: 03.02.2015, 10:19
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  heidi1989

  03.02.2015 kl.19:19

  Hahaha snørr er herlig! Der tar aldri slutt!! Konstant...huff. Å så sover man dårlig åså er man sliten og tett og vondt i hue å æsj..nei snørr er noe dritt

  Spireliten89

  04.02.2015 kl.10:33

  Snørra gjør jo jobben sin men fy så godt det er å være snørrfri etter en uke med influensa eller forkjølelse! :P En kan få dosen sin med snørr når sykdom rammer, særlig når man har små i huset! ;P

  monstersnupp

  04.02.2015 kl.11:00

  Mest sjokkert over at kroppen våre driver å smugler i oss en liter snørr i døgnet selv når man er frisk,he he.
  Vi er heldigvis ferdig med å snørre ned huset i alle fall:)

  kataa

  04.02.2015 kl.19:53

  Æsj, 1 liter snørr i døgnet?? Ææh, deilige saker :P Snørr er ikke no' gøy, spesielt ikke i små neser som ikke helt skjønner hvordan man skal snyte seg;) For ikke å snakke om nattesøvnen...

  Skriv en ny kommentar

  hits