MONSTERSNUPP

Litt rosa blogging

 • Publisert: 29.01.2015, 23:40
 • Kategori: Personal
 • Noen dager er bare helt magiske,-når alt går på skinner og før du vet ordet av det er ungene i seng og roen har senket seg.

  Ble nesten forskrekket over at det var helt stille før ni,-tenåringen har ryddet og vasket kjøkkenet fordi han er suveren,-skittentøyskurven er tom fordi jeg er litt suveren,-og stua er blåst fordi alle var mer opptatt av å se på storebror bake pizza enn å rote til i stua.

  Kosekroken er for en gangs skyld ikke helt nedsølt av youghurt og uidentifiserbare væsker,-i min verden er det definisjonen på en pokker så perfekt stue !

  Når man i tillegg hører deilig snorking fra små vakre neser i bakggrunnen blir jo dette rommet en oase.

  Ja du la nok merke til de ekslusive putene,-jeg hadde litt hjertebank da jeg kjøpte de på Europris fordi de koster omtrent en uke med brød og melk,-men jeg må jo vie litt av budsjettet til flott interiør så jeg har noe lekkert å vise frem på bloggen.

  Det som trakk meg aller mest til disse putene var det store skiltet hvor det sto "Nervøs Velour puter",-da tenkte jeg at dette er SÅ meg at jeg bare måtte ha dem !

  De har blitt utsatt for både ketchup, kaffe og kroppsvæsker,-men etter en runde i vaskemaskinen er de like lekre igjen,-bare det er god nok grunn til å elske de nervøse putene.

  Årets kupp var denne lyspæren som jeg kjøpte på ASVO for 35 kroner,-for det fulgte jo med både lampe og skjerm,-den har allerede lyst opp i så mange uker at ordinær pris for lyspære er for lengst innspart !

  Høydepunktet idag er nok dagens outfit som jeg brukte minst tretti sekunder på å sette sammen !

  Tightsen i engang frisk marineblå kan du ikke engang få tak i lengre,-den var utsolgt fra Sparkjøp allerede i 2011 !

  Flanellskjorten er en liten gave fra Europris etter at jeg rett etter julehandelen kjeftet på de fordi de hadde satt ned prisen uten å si at de skulle det da jeg kjøpte julegaver i December,-jeg ble jo litt irritert over at de brått kostet bare halvparten noen få uker etter at jeg hadde kjøpt en haug.

  Sånn er det jo å være litt glamorøs,-folk gir deg klær de vil du skal bli sett i.

  Denne kvelden har jammen vært en liten uventet gave,-sovende barn i et lekkert hjem med en lekker mor ikledd gaver fra en av Norges største kjeder.

  Nå skal jeg tusle selvtilfreds til sengs...

 • Publisert: 29.01.2015, 23:40
 • Kategori: Personal
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Elisabeth Lofthus

  30.01.2015 kl.10:12

  Det var på tide vi fikk en skikkelig interiør- og rosablogger her på Mammanett. Søren suse så stilig!

  Cattzy1

  30.01.2015 kl.11:47

  Herlig skrevet... og jeg må innrømme at jeg har siklet på de nervøse putene på europris jeg også. Men som du sier så koster de jo nermest en ukes budsjett med både det ene og andre så jeg har ikke kjøpt de... men de er flotte!

  monstersnupp

  30.01.2015 kl.15:35

  De putene er verdt pengene,jeg har vasket mine minst 7 ganger på 60 grader uten at de har endret fasong eller blitt blasse,-gjør du det samme med en flott silkepute til fem ganger prisen sitter du igjen med en skrukkete lue....

  heidi1989

  30.01.2015 kl.20:16

  For ett sexy antrekk og herlig hjem! Skjønner du er fornøyd og kan slappe av med god samvittighet ikveld :) kos deg :)

  Spireliten89

  30.01.2015 kl.21:26

  Så koselig et hjem du har! Og antrekket var stilig! :) Interiørblogger er moro! Og en liten dose rosa blogging skader ikke! ;)

  frkaks

  31.01.2015 kl.14:44

  For et herlig innlegg... :)
  Det er så deilig når roen har senket seg og huset er sånn høvelig ryddig til en forandring (vi har alltid kaos hjemme! :p ).

  Skriv en ny kommentar

  hits