hits

MONSTERSNUPP

Bare en klem

 • Publisert: 17.01.2015, 13:54
 • Kategori: Personal
 • Noen ganger forestiller jeg meg at man går gjennom livet med en slags ryggsekk på seg,og der legger man både gode og vonde opplevelser som man vil ta med seg videre på ferden.

  Noen ganger er man uheldig og får medseg noen fryktelig tunge steiner man må slepe med seg,noen er flinke til å være kritiske til hvilke steiner de gidder å ta til seg å bære på,selv er jeg ganske ukritisk og har vel tilogmed noe smågrus helt fra barneskolen oppi min ryggsekk.

  Selv jobber jeg med å plukke steiner ut av sekken min,for hver opplevelse av mestring og anerkjennelse tillater jeg meg å tømme sekken litt.

  I det siste har jeg jo fått med meg mer enn jeg egentlig kan bære,-noen ganger har jeg tenkt at jeg kanskje skal få hjelp til å rydde litt ut av den sekken,-men så er det så vanskelig å la noen roteoppi der også.

  Noen ganger vil man jo ikke engang innrømme at man har en slik ryggsekk og bærer tungt,-selv om jeg er ganske sikker på at vi alle gjør det iblant gjennom livet.

  Andre ganger skulle man ønske at man bare kunne gi den sekken til noen så man kunne danse litt med lette bein.

  Selv finner jeg mye glede og mestring i jobben min,å kjenne at man gjør noe viktig og godt,-kanskje tilogmed letterlitt på andres ryggsekk gjør at jeg finner styrke til å bære min egen.

  Alikevel er det jo godt at helgen kommer,og de siste minuttene før arbeidslutt ble egentlig bare brukt til å stirre på klokken som tikket på veggen.

  Jeg tok på meg jakken og ønsket kollegene min god helg,og så helt ut av det blå fikk jeg en klem og "Takk for idag".

  I bilen hjem lurte jeg på når jeg sist fikk en klem sånn helt uten videre,jeg glemte helt å være redd for atdet var fordi ryggsekken min hadde vært ekstra synlig i går.....

  Det er ikke alltid en klem bare er en klem,noen ganger kan det være en håndfull steiner ut av en tung ryggsekk som med ett ble litt lettere å bære.

  Idag skal jeg jammen danse litt,-med lette bein :) -Og gi noen en klem !!

 • Publisert: 17.01.2015, 13:54
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Elisabeth Lofthus

  20.01.2015 kl.15:42

  Godt og enkelt skrevet - om et vanskelig tema. Jeg sender deg - ikke en - men TO klemmer!

  monstersnupp

  20.01.2015 kl.16:06

  oi ! Da blir det polka,he he :)

  Skriv en ny kommentar