hits

MONSTERSNUPP

Husmor-diagnoser

 • Publisert: 14.01.2015, 14:48
 • Kategori: Personal
 • Dette har jeg skrevet om en gang før,- men etter dagens husarbeid føler jeg for å ta opp temaet igjen.

  Det står stadig skrevet om diverse lidelser folk pådrar seg hvor fysioterapeuter ogkiropraktorer tar til ordet for den stakkars pasienten.

  Vi har alle hørt om "Musearm","-Temnnisalbuer",-"Kontor-nakke" og nakkeplager generellt som følge av overdreven bruk av mobiltelefon eller Ipad.

  Det du kanskje ikke har hørt om er "Støvparese"eller "Husmorpsykose",-alikevel er det sansynlig at du som husmor kan være rammet av en eller flere diagnoser uten å vite det eller hvordan du bør behandles.

  "OPPVASKAVVERSJON"

  En akutt tilstand som oppstårav overdreven bruk avoppvaskmaskinen.

  Bare synet av den kan gi sterkt ubehag og lammelser i begge armer som jo umuliggjør det for pasienten å utføre noen oppgaver, og jo mer oppvask det er jo sterkere vil ubehaget være.

  Den mest effektive løsningen under et anfall er å snu seg forsiktig rundt,-gå ut av kjøkkenet og tenke på noe helt annet.

  "STØVPARESE"

  er en nevrologisk tilstandsom kan opptre både akutt og kronisk ved synet av støv og hybelkaniner.

  Mange opplever at de mister kontrollen over armene sine,-bare det å tenke på støv gjør at man helt ubevisst plutselig fikler med fjernkontrollen eller leker med mobiltelefonen uten at det er det man egentlig skulle gjøre.

  For å unngå ubehaget ved denne diagnosen skal man selvsagt overlate all håndtering av støv til andre.

  "BLENDA-AFASI"

  er en tilstand som er svært skremmende for mange.

  De vanligste symptomene er at man ved synet av skittentøyskurven rett og slett mister munn og mæle fullstendig,noen opplever også et snev av Paranoia ved at de mistenker at fremmede også har gitt deg skittentøy fordi det kan virke helt umulig å tro at den voldsomme mengden kommer kun fra din egen lille familie.

  For å gjenvinne taleevnen og slippe ubehaget ved paranoide tanker bør man avstå fra all håndtering av skittentøy i en lengre periode.

  "RYDDEPROLAPS"

  en total fysisk kollaps som kan vare en hel Lørdag.

  De vanliste symptomene er mange og voldsomme,lammelser,svimmelhet og kvalme er ikke uvanlig ved synet av rot.

  For å unngå varige men er det viktig å umiddelbart legge seg forsiktig ned på en nærliggende sofa mens andre foretar en akutt rydding i ditt nærmiljø.(Stua)

  "HUSMORPSYKOSE",

  -kanskje den mest alvorlige lidelsen av alle.

  Den kan føre til vrangforestillinger,paranoia og absurd atferd.

  Utløsende faktorer er svært ofte den massive og ufrivillige overeksponeringen av den samme kjedelig påleggshylla på butikken eller den traurige grønnsaksdisken man besøker daglig.

  Har man noen av de andre diagnosene er man svært utsatt for denne,-derfor er det viktig å ta symptomene på alvor og gjøre noe med det.

  Det mest effektive erå ta full avstand fra miljøet som gir symptomene,gjerne så stor avstand som til Syden eller lignende.

  Da kan man gjenoppta aktiviteter som shopping så lenge man kjøper noe helt annet enn mat eller bleier,kun tapå tekstiler som gir lykkefølelse og ikke bedrivenoen annen form for renhold enn ansiktsrens og kroppspeeling.

  God Bedring !!

 • Publisert: 14.01.2015, 14:48
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar