hits

MONSTERSNUPP

Frøken Rød i fra Hønefoss er ei hurpe!

 • Publisert: 08.01.2015, 12:32
 • Kategori: Personal
 • Frøken Rød i fra Hønefoss er en grinete megge som dukker opp med jevne mellomrom for å gjøre livet surt for sine ofre.

  Første gangen Frøken Rød ifra Hønefoss kom til meg var det med brask og bram,-hurpa valgte den helgen jeg var hos min far som overhodet ikke var innlemmet i menstruasjonens hemmelige koder slik at jeg jeg måtte ringe ham på jobben og SI ordeneMENS og BIND !!

  Som om ikke det var ille nok "reddet" han dagen ved å ringe nabokona som sendte sønnen sin over med bind.

  Der sto han,ett år eldre enn meg og vakrere enn Adonis,min store fjortis-kjærlighet,med en pakke SABA under armen!!!

  - fremdels det pinligste jeg har opplevd....

  Frøken Rød ifra Hønefoss dukket opp regelmessig etter det fatale førstebesøket....mamma var stolt -jeg var flau,og skapet var fullt av slips....(Bind)

  Den gangen var jo "slipsene" på størrelse med en gammel madrass og like behagelige å ha mellom benasom en remse Glava.

  Selv om det er mye bedre nå 25 år senere hjelper detlite på Frøken Røds grusomme lune,-hun er svært irritabel og kjefter uprovosert på den som måtte befinne seg i nærheten.

  Frøken Rød er hensynsløs og talentløs,når hun kommer på besøk er familien dømt til svidd middag og kjeft til dessert,huneier ikke folkeskikk,hun tuter på andre bilister og viser fingeren når hun selv har vikeplikt.

  Frøken Rød har tilogmed gjort hærverk!

  Hun har klippet over skolisser som ikke ville la seg knyte opp,hun har kastet kjeler i søpla fordi maten ikke smakte,hun har trampet ihjel en klokke som ringte for tidlig,hun har tilogmed bedt folk jeg liker om å ryke og reise,og så må jeg be andre om unskyldning når Frøken Rød ifra Hønefoss endelig er borte.

  Frøken Rød er en maipulerende heks som lurer deg til å spise masse sjokolade... ETTER at du har spist en hel pizza,og når du skjønner at Frøken Rød har lurt deg trill rundt så får hun deg til å grine uten at du skjønner hvorfor engang!

  Hvis noen prøver å muntre deg opp når Frøken Rød plager deg,ja da gir hun deg et raserianfall hvor beskyldninger hagler over enhver stakkar som prøver å si "Du ser da ikke SÅ feit ut....?"

  Frøken Rød ifra Hønefoss tvinger alle i huset til å se på bare såpeserier,Oprah ogDr.Phil,ethvert forsøk på å kuppe fjernkontrollen vil vekke et monster.

  Frøken Rød vil ikke at det skal vaskes,støvsuges eller ryddes,hvis du prøver på det forhekser hun deg med magekramper slik at du blir helt nødt til å ligge på sofaen foran tv med munnenfull av sjokolade....

  Frøken Rød er ondskapsfull og blåser deg opp som en ballong så du er nødt til å ha på deg den fillete joggebuksa med hull bak uten strikk i livet.

  OI, der banker det på døren......da kan jeg bare på forhånd be alle om unskyldning hvis dere blir overfalt av noen som ligner på meg iført slitt joggebukse med kjeften full av sjokolade som ber deg ryke og reise til helvete........

  Det vakke meg,-det var Frøken Rød ifra Hønefoss!!!

  Monstersnupp er nominert til "Norges beste Mammablogg". Gi din stemme til bloggen:
  mblogg14 til 2012, kroner 3,- per melding.

 • Publisert: 08.01.2015, 12:32
 • Kategori: Personal
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Angeli2014

  08.01.2015 kl.15:29

  Haha :) :) :)

  Spireliten89

  08.01.2015 kl.22:45

  Haha, føler med deg! :S Frøken Rød er ingen man spøker med!

  Lillenutta

  09.01.2015 kl.03:01

  Hahaha nå lo jeg godt :-D

  Mossekråke

  14.01.2015 kl.14:13

  Veldig bra skrevet.

  A-K47

  21.01.2015 kl.00:31

  Hahahaha...oh lord så kjent! Godt å høre at det er flere som blir komplett idiot av klutuka! :-D

  monstersnupp

  21.01.2015 kl.09:11

  klutuka !!! ha ha ha,det var et morsomt navn på faenskapet !

  Blirmammaforførestegang

  27.01.2015 kl.08:02

  Dæver xD det var en bra forklaring på frøken rød sin helvetes uke

  Skriv en ny kommentar