MONSTERSNUPP

Facebooks`skandalekavalkade

 • Publisert: 29.12.2014, 10:22
 • Kategori: Personal
 • Nå har det vært litt storm rundt Facebooks oppsummering av året til brukerene sine,-for sjokkerende nok har ikke en data følelser og folk har fått oppsummert dårlige opplevelsersom årets høydepunkt.

  Selv var jeg jo heller ikke helt enig i at mitt års store høydepunkter har vært samlivsbrudd,-vannkopper,-ødelagt bil eller akutte operasjoner,-på den annen side har Facebook helt rett i at jeg antakelig ville tenkt mest på akkurat disse hendelsene dersom jeg skulle reflektert over året som har gått,-for vi har lett for å huske det negative.

  Dermed fikk jeg en tankevekker,-for hvordan har året EGENTLIG vært?

  I albumet oppdaget jeg denne,-selv om jeg var overbevist om at jeg ikke har fått så mye som en kaktus husker jeg jo nå at jeg faktisk har fått blomster !

  Vaskepulver-episoden er kanskje ikke et høydepunkt,-men jeg lo godt av meg selv !

  Etter å ha brukt tyve minutter på å åpne den pokkers esken som tydeligvis ikke var beregnet på husmødre uten verktøybelte og motorsag var jeg beredt på å gå tilbake til butikken å klage på denne drittemballasjen som ikke ville la seg åpne.

  Så oppdaget jeg at esken var oppned,-og tro det eller ei,-nederst i venstre hjørne var det jammen meg en fiffig liten åpning.....

  Et stort høydepunkt var da vi kjørte helt til Kongsvinger for å hente et maleri av Eser Afacan som er min favoritt kunstner,-og da det hang på MIN vegg var jeg helt fjollete av stolthet.

  Årets Ferie var fantastisk med deilige rusleturer i Alba og late dager i huset i Canove.

  I år ble også minstemann døpt,-så nå er de alle døpt i samme lille kirke som pappa og bestefar,-og en katolsk dåp i Italia er høytidelig og vakker.Gudfar Fernando tenner dåpslyset,-et lys vi fikk med oss sammen med en dåpsskjorte presten gir hvert enkelt barn ved dåp.

  Jeg lærte også at å kjøpe seg ti minutter med kaffekoppen ved å gi minstemann en sjokoladebit i førti varmegrader er det samme som å kjøpe tyve minutter med vask.....

  Turen over de Italienske og Sveitsiske alpene var like nervepirrende,-vakker og vemodig som alltid,-hodet fullt av deilige minner og tristhet over at ferien er over.

  Årets hetebølge gjorde at bikkja nesten smeltet,-men du verden så rolig han var de ukene vi sleit med tretti grader i skyggen.

  Begge jentene har mistet sine første melketenner i år,- en stor begivenhet for de mens jeg forskrekket innser at tiden raser avgårde og jeg snart må terrorisere svigersønner jeg ikke liker.......- eller låse de inne en tyve års tid.....

  Jeg har lært om vennskap,-tillit og medmenneskelighet.

  Jeg har en ubeskrivelig takknemlighet for min gode venn Lisa som har ledd med meg i gode stunder,-grått med meg i triste,-og planlagt hevn i sinte øyeblikk.

  Viktigst av alt har jeg erfart at hun snakker godt om meg bak min rygg og tør å servere meg sannheten ansikt til ansikt,-og viktigst av alt er at hun alltid finnes !

  Det var en grå høst på mange måter,-men det eneste som er sikkert er at det atter igjen skal bli både vår og sommer !

  Ungene har hatt et godt år og en fin jul med både mamma og pappa,-selv synes jeg jo julen i år har vært litt vemodig men året som har gått har vært fyllt av gode opplevelser og minner !

  Og så var de de skuffede Facebook brukerene da som er misfornøyde med årskavalkaden sin,- og det i et år preget av Ebola,-krig og grusomme terrorhandlinger som har rammet uskyldige mennesker som gjerne skulle gitt livet sitt for en halvdårlig Facebook-kavalkade.

  Jeg takker den dårlige kavalkaden for å ha satt ting litt i perspektiv,-for nå gleder jeg meg heller over det fine som har vært.

  Godt nytt år til dere alle !

 • Publisert: 29.12.2014, 10:22
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Callie

  29.12.2014 kl.20:46

  For en herlig oppdatering av året :)

  monstersnupp

  29.12.2014 kl.23:11

  Ja det har faktisk vært et hærlig år til tross for et litt uventet samlivsbrudd på tampen,men hvis vi er like flinke til å lete etter det positive som vi jo er når det gjelder det negative,-ja så finner man alltid noe fint å minnes.

  Skriv en ny kommentar

  hits