MONSTERSNUPP

Fotballfruer, fett og tannpirkere

 • Publisert: 27.12.2014, 17:34
 • Kategori: Personal
 • Idag kom den sjokkerende nyheten om at bloggeren "fotballfrue"har retusjert sine egne bilder,og det er naturligvis litt storm rundt den nyheten.

  De fleste husker jo bildet hun la ut fire dager etter fødsel i undertøy slankere og mer sexy enn de fleste,sexy nok til at de normale med bulemage og sideflesk kunne gråte på seg ammetørke.

  Kritikken haglet fordi hun kunne jo få nybakte mødre til å tro at det er helt normalt åvåkne opp kjempesexy bare fire dager etter fødsel.

  Selv har jeg fire barn og har lært at gravidkroppen er et mysterium man ikke kan løse eller finne en mal til.

  To ganger har jeg opplevd å smette inn i jeansen etter bare to uker,men to ganger har jeg også erfart at ferieteltet eller presenningen til båten er det eneste som passer...

  Selv om jeg følte ekstrem misunnelseover "fotballfrues"bilder og kropp etter fødsel hadde jeg ingen grunn til å kritisere henne for det,for om jeg hadde sett slik ut fire dager etter en fødsel hadde jeg pokker meg gått naken til Rimi for å kjøpe bleier!

  Når det er sagt er det jo et faktum at slike "perfekte"fødekvinner" skaper et visst press på andre enten de mener det eller ei.

  Når man da får vite at de retusjerer bilder og kanskje pynter på sannheten blir vi kvinner rasende !!

  Egentlig burde vi vel bli lettet over at det ikke var så perfekt alikevel....?

  Jeg er for en gangs skyld velsignet med min alder og erfaring,jeg vet jo at når man har født et barn er det aller viktigste at barnet er friskt og ikke at man klarer å se ut som en tannpirker etter et svangerskap,og er du misfornøyd med deg selv hjelper det faktisk ikke at andre beundrer deg.

  Du blir ikke mer lykkelig eller tilfreds av " Likes" basert på glansbilder og retusjerte foto.

  Sannheten er atde fleste sparer på eldgamle jeans i håp om å komme inn de en gang mens sminke og hår brått blir erstattet med flaskekoking,puppesalver og kolikk,og vissheten om at den evige forstoppelsen garantert bidrar til at den helvetes jeansen ikke kommer til å passe på en stund.

  Kan vi ikke bare føle oss beæret over rollen som mamma,stor, liten, brei eller smal...?

  Jeg kan ha øyeblikk hvor jeg nesten bare vil gråte foran speilet med de gamlejeansene som ikke engang vil passere knærne,langt mindre hoftene,og så kommer en av ungene på badet og klemmer meg og sier at jeg er SÅ myk og god å kose på!

  I slike øyeblikk synes jeg kroppen min er perfekt,dersom den er en myk og god havn for mine små,med eller uten jeans på knærne....

 • Publisert: 27.12.2014, 17:34
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  heidi1989

  27.12.2014 kl.21:36

  Bra skrevet :) sant, men irriterende å se dem å så tenke hvordan man selv var, men godt noen har tid til å trene masse osv. Fatter ikke hvor tida eller energien blir av :)

  Nymfen

  29.12.2014 kl.19:20

  Så sant! :)

  Lillenutta

  29.12.2014 kl.20:51

  Enig! Alt jeg har å si!

  Lilla87

  29.12.2014 kl.22:51

  Så sant! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits