MONSTERSNUPP

Å løfte tungt med bare en hjerne....

 • Publisert: 14.12.2014, 21:37
 • Kategori: Personal
 • Da jeg endelig hadde fått vaskemaskinen på plass kunne jeg knapt vente på å få tørketrommelen på plass,-ihvertfall IKKE vente til noen kunne hjelpe meg !

  Jeg liker å si "Jepp,-detta har jeg fixa sjøl" selv om det er med en krykke,-armen i fatle og hjerteflimmer,-for det er nok det neste på min merittliste i hva sta idioter kan påføre seg selv av unødvendige skader.

  Aldri så galt at det ikke kan bli langt verre,-og nå kan jeg i det minste dele mitt geniale tips til hvordan man får en tung tørketrommel oppå en vaskemaskin HELT ALENE ! (Uten å dø )

  En tørketrommel veier ikke mer enn at man klarer å løfte den,-problemet er at de er glatte og vanskelig å få grep på med små hender dekorert med ringer som har steiner som gnager seg inn i kjøttet så fort du løfter noe tungt.

  Man kan bare ta av lokket på toppen,-da får man nemlig et veldig godt grep som gjør det lett å manøvrere den opp,-men det viktigste tipset når man skal gjøre dette er som følger:

  Husk at under det lokket sitter den dingsen som gir deget jæklavondt elektrisk støthvis du er så tett at stikkontakten fremdeles er i veggen ogdu tilfeldigvis står barbeint på et vått vaskeromsgulv idet du skal løfte den opp !!

  -Men kanskje jeg våkner med krøller i morgen....?

 • Publisert: 14.12.2014, 21:37
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Cattzy1

  15.12.2014 kl.17:58

  Ha ha ha... jeg ler så jeg må tørke tårene her... høres ut som noe jeg kunne klart å få til dette! Er så godt å høre at det ikke er bare meg! Gratulerer med velplassert tørketrommel!

  monstersnupp

  16.12.2014 kl.09:19

  Ja det er godt det er flere geniale "gjør det selv" dronninger.....

  Skriv en ny kommentar

  hits