MONSTERSNUPP

Fifty shades of dirty

 • Publisert: 12.12.2014, 22:11
 • Kategori: Personal
 • Man vet ikke hvor avhengig man er av en vaskemaskin før man faktisk står uten.

  I hele 31 dager har jeg vært uten vaskemaskin og angret dypt på at jeg ikke kysset den jeg hadde hver eneste dag i takknemlighet.

  For å få vasket tøyet vårt har jeg pendlet frem og tilbake med bilen stinkende av vekselsvis deilig blå Softlan eller svette sokker.

  Å prøve å spare tøyet med fire unger er meningsløst,-bare i løpet av en dag er skittentøyskurven passe full med en lett odør av makrell i tomat blandet med tiss,-bremsespor og littgulp her og der.

  Jakten på en egen vaskemaskin har vært grusom,-jeg har blitt forsøkt svindlet på Finn.no,- ivret over lokketilbud som ikke eksisterte og snakket med selgere på speed.

  Jeg sendte mail til flere forhandlere med spørsmål om det var mulig å få kjøpt en utstillingsmaskin til en lavere pris,-og en av dem ringte meg idag og sa at det var så typisk at de som trengte de dyre maskinene absolutt ville ha de billigste,-og dårligste.

  Jeg som har fire barn måtte jo skjønne at jeg trenger en skikkelig (dyr) maskin...?

  Ja vi alenemødre er visst noen gjerrige uvitende tullinger uten vilje til å kjøpe riktig...(DYRT)

  Så ble jeg tipset om noen her i byen som selger brukte hvitevarer,-tyve år i bransjen og kjent for god service og oppfølging.

  Skuffelsen var stor da jeg skjønte at de ikke hadde nettside,for med tre febersyke små og en ny-operert tenåring er det ikke aktuellt å dra på shopping,-men jeg tenkte jeg kunne ringe å høre hva slags priser de hadde.

  Jeg forklarte min situasjon på telefonen,-og herremannen i den andre enden sa at dersom det var billig jeg ville ha så skulle jeg få det,-og at jeg kunne stole på dem uten å sette fot i butikken !

  To timer senere kom vaskemaskinen på døra med to kjekke menn som monterte,-fikk den i vater og sjekket at den virket,- medgaranti og en pris som var så lav at jeg ikke tør å si det høyt.......for jeg har virkelig ikke kysset noe annet enn vaskemaskinen altså !

  Den er litt slitt i kantene og falmet i fargen,-men et godt arbeidsjern som sin nye lykkelige eier,-og så lidenskapelig har jeg ikke vært på et vaskerom på en fredagskveld siden jeg var ny-forelsket,he he.

  Kanksje er jeg litt høy på skyllemiddel,-men en velduftende takk må jeg sende til gutta i Sarpsborg Bruktshop som har gjenopprettet min tro på reale folk !!

 • Publisert: 12.12.2014, 22:11
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  frk.prøver

  12.12.2014 kl.22:54

  Vaskemaskin er eit must ! Vi har ikkje barn endå, men klare alikavel fylle kleskurven ekstremt fort :o Eg hadde sett mørkt på ein kvardag uten vaskemaskin :p Så bra det endå fins ærlige sjeler der ute som vi hjelpe ei dame i "nød" :D

  Grattiss med "ny" vaskemaskin :)

  monstersnupp

  13.12.2014 kl.09:10

  Jeg elsker vaskemaskinen jeg,-og den vasker rent og ikke minst sentrifugerer så godt at tøyet er tørt etter en halvtime i tørketrommelen.....må nok døpe den,he he

  Spireliten89

  13.12.2014 kl.23:22

  En vaskemaskin som funker, er alfa omega, særlig når man har barn! :) Så bra at du er fornøyd og at maskinen var rimelig! En billig maskin kan være like god som en dyr, det samme med en brukt vs en ny. :) Grattis med "ny" vaskemaskin!

  Skriv en ny kommentar

  hits