MONSTERSNUPP

Akutt blindtarm !

 • Publisert: 11.12.2014, 21:18
 • Kategori: Personal
 • Alle ungene har hanglet med feber og snørr den siste uken,-så sånn sett var det ingen som stakk seg ut akkurat.

  Men igår formiddagklaget eldstemann over mavesmerter og så ganske forpint ut.

  Noen tror at man får ekstra service når man bor med en helsefagarbeider,-sannheten er vel heller at du blir gransket svært så nøye før sympatien slipper løs.

  Fordelen er jo at granskingen ikke bare avslører pyser,-men også alvorlig sykdom.

  Eldstemann hadde ikke feber,-men han hadde svært høy puls,-var kald og klam i huden på grunn av smerter rundt navlenog følte seg kvalm.

  Da jeg ringte legevakt ble jeg hyggelig overrasket,-for jeg er nok en av de mest forhatte typene de har på tråden......jeg hadde jo nærmest stillt diagnosen og mente de bare måtte sende ham til SØF for operasjon,-og i alle fall ikke la ham sitte på et venterom nei !

  "Du har nok rett,-det er bare å komme"sa den hyggelige sykepleieren uten å mase om feber,oppkast eller diare.....

  Et time senere var guttungen på akutten,-og siden vi er så flinke til å hyle ut når sykehusene behandler oss dårlig så er det på sin plass å hyle ut en liten hyllest også !

  De har tatt godt vare både på guttungen og meg,-selv om en blindtarm er ren rutine og kanskje tilogmed gørrkjedelig for dem så er det første gangen vi opplever en slik situasjon,-og vi ble behandlet deretter.

  Jeg måtte hjem til smårollingene da han ble trillet inn til operasjon,-men sent på kvelden ringte en sykepleier og fortalte meg alt om hele inngrepet og hvordan guttungen hadde det,-og hun forsikret meg om at noen skulle være i nærheten av ham hele tiden siden jeg ikke kunne overnatte der,-og det gjør godt for et mammahjerte !

  Idag kom han hjem,-skambanket og groggy,-men også han føler at han ble godt tatt vare på den tiden han var der.

  Nå er det endelig min tur til å ta vare på ham,-selv om han er tenåringen min med 47 i sko,-så er han alikevel den lille guttungensom trenger hjelp,pleie og trøst akkurat nå..

 • Publisert: 11.12.2014, 21:18
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  heidi1989

  11.12.2014 kl.21:49

  Så bra at det ikke var noe tull men fikk komme rett inn!!! Kan være skummelt det derre altså! Bra operasjonen gikk bra og at han er bedre. God bedring og stell godt på lillegutten ;)

  Lillenutta

  12.12.2014 kl.16:47

  God bedring!:)

  Lille-Ida

  13.12.2014 kl.12:17

  Så bra at det ble diagnostisert riktig så raskt! Og at han er hjemme allerede! Jeg var selv noe mindre heldig når jeg fikk blindtarmbetennelse :P Ble sendt hjem fra legevakta med paracet og når vi til slutt fikk komme til sykehuset brukte dem så lang tid på å bestemme seg for å operere (og så vente på at det ble ledig i operasjonssalen) at blindtarmen hadde begynt å sprekke før de kom i gang med operasjonen. Så det som skulle vært en rask operasjon, ble til et opphold på fem dager med antibiotika intravenøst :/ Og alt dette mens babyen vår var 4 uker gammel :P Jaja, men jeg ble nå frisk, og sykepleierne var snille og flinke og tok godt vare på oss (hadde jo både babyen og mannen med meg) :) Fortsatt god bedring til gutten din! :)

  monstersnupp

  13.12.2014 kl.12:25

  Noen ganger tror jeg det nesten er tilfeldig om man får god og riktig hjelp,det kommer an på hvem som møter deg.Sprukket blindtarm er ikke til å spøke med,og tillegg når du har en så liten baby som er avhengig både av mamma og pupp så burde du jo vært behandlet med en gang.godt at det endte bra:) Pasienten min er også på bedringens vei :)

  Spireliten89

  13.12.2014 kl.22:52

  Så godt å lese at han fikk god hjelp og ble passet godt på! Vil tro det varmet et mammahjerte ja :) Blindtarmen skal man ikke spøke med! Håper pasienten din er på bedringens vei :)

  Skriv en ny kommentar

  hits