MONSTERSNUPP

Gjør vi ungene paranoide....?

 • Publisert: 05.12.2014, 20:54
 • Kategori: Personal
 • En stor begivenhet utspant seg i barnehagen for min fem år gamle datter idag,-hun mistet sin andre melketann på tre dager !

  Uheldigvis svelget hun den i begeistringen,-men vi har jo fremdeles den hun mistet på Onsdag som bevis på at hun er flink nok til å pusse dem slik at tannfeen kjøper den for en klekkelig sum.

  Hun var alikevel bekymret for det potensielle økonomiske tapet ved å kun ha en tann i glasset til tannfeen ettersom hun faktisk forventer å få betalt for to.

  Barnehagen hadde forsikret henne om at Tannfeen får med seg alle tannfellinger og kommer garantert til å kjøpe tann nr.to,-selv om den ligger i magen.

  Jentungen lurte litt på hvordan betalingen skulle foregå rent praktisk,-vil hun for eksempel bæsje ut pengene..?

  Nå har jo jeg som mor instruert Tannfeen hva hygiene angår og forventer at formuen vokser i det rene tannglasset som står klart....

  Jeg vet også om en gutt som er livredd for Tannfeen !

  Når jeg tenker etter skjønner jeg han godt,-det er nok fler enn meg som har brukt diverse fiktive figurer for å hjelpe oss litt med legging, rydding og tannpuss...-men hvor sunt er det egentlig å fortelle barna om disse figurene som på mystisk vis ser ALT du gjør på godt eller vondt ?

  Jeg er selv skyldig i å bruke Nissen mye i Desember måned,-så fort et trass-anfall melder seg spør jeg "Hva tror du Nissen synes om dette da....??"

  For han ser jo ALT og følger deg med argusøyne......

  Nå er jo Nissen heldigvis godt kjent av utseende og atferd,-mens tannfeen derimot er det jo ingen som har sett,-og at det er litt skummelt skjønner jeg jo,- dessuten er det jo litt sært å fly rundt natterstid å samle på barns tenner.....??

 • Publisert: 05.12.2014, 20:54
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits