hits

MONSTERSNUPP

Tenåring VS Dinosaur

 • Publisert: 29.11.2014, 13:16
 • Kategori: Personal
 • Denne episoden utspant seg for flere år siden,-men jeg er fremdeles litt traumatisert....

  Det startet med at tenåringen spillte musikk på rommet sitt,-noe fullstendig umusikalt og tonedøvt ræl,-åpentbart et mulig terror-våpen.

  Jeg ba ham skru ned bråket,-og det var da det skjedde,-det jeg hadde lovet meg selv ALDRI skulle skje !

  Jeg åpnet munnen og ut kom setningen :"Herregud nå er det ingen som lager ordentlig musikk lenger,-da jeg var ung måtte man faktisk ha talent,-idag kler de bare av seg og blir berømte"

  Før setningen var fullført kjente jeg blodet forsvinne fra toppen mens livet nesten passerte i revy,-for dette var da vitterlig setningen til min far ?!

  Er jeg virkelig blitt SÅ gammel ??

  Min far,-den fossile dinosauren som klimpret på noe så umoderne som en kassegitar mens han jamret Evert Taube hadde uforstand og frekkhet til å påstå at Madonna ikke kunne synge,-men at hun bare var populær fordi hun var naken og seilte rundt i en gondol med fiskegarnet på seg istedet for i vannet.....men da HAN var ung derimot måtte de ha talent for å bli stjerne ja !!

  Selv om jeg bare var femten år lovet jeg meg selv at dersom jeg fikk barn skulle jeg ALDRI bli så teit som han,-men nå er det altså jeg som er den fossile dinosauren som ikke skjønner musikk......

  For å unngå dinosaur-fella satt jeg meg foran dataen for å google frem de mest populære artistene for å vise min tenåring at jeg er HELT med i tiden hva musikk angår ja !

  På toppen av hiitlistene fant jeg Bruno Mars og så nøye på videoen hans på youtube,,,,men hva i svarte,,,?

  "I`d catch a grenade for you,-throw my hand on a blade for you,-i`d jump in front of a train for you,-take a bullet straight through my brain,-yes i would die for you baby but you won`t do the same"

  Nei takke faen for det,-og det vil jeg si til alle jenter der ute,-når en fyr begynner å hamre løs med sosiopatiske trekk på dette viset og krever at du skal ville både hoppe foran toget og bli skutt i hodet for å bevise din kjærlighet,-løp...LØP for livet !!

  Hva i alle dager skjedde med "i will always love you" liksom,-sånn helt uten skytevåpen og granater...?

  Det neste som poppet opp var Miley Cyrus med "Wrecking ball",-og lettelsen var stor da jeg tilogmed kunne refrenget,-denne hadde jeg jo trallet mye til på radioen,-og nå skulle jeg se videoen gitt.

  Men hva er det hun driver med....?

  Surrer rundt på en byggeplass i bare truse og trøye...?

  NEI ,-hvorfor driver hun å slikker på en hammer....?!?

  SHIT,-nå er hun pokker meg naken også !!

  DET VAR JO DET JEG SA,-de kler jo bare av seg for å bli berømte,-da jeg var ung måtte man ha både talent og klær !!

  Greit,-jeg er en dinosaur,-men med alle klærne på og helt uten kulehull idet minste...

 • Publisert: 29.11.2014, 13:16
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  heidi1989

  29.11.2014 kl.21:38

  Hahahaha :) ja var der da..spørs om jeg havner i samme fella når vesla her blir eldre...selv om jeg alt er så gammel at keg sliter med miley...haha :)

  Skriv en ny kommentar