MONSTERSNUPP

En kald & varm historie

 • Publisert: 25.11.2014, 20:14
 • Kategori: Personal
 • Et kjøleskap må man jo ha,-og mens jeg jobbet surfet min beste venn på nett etter en god deal.

  Jeg stoler hundre prosent på min Lisa og ga henne frie tøyler,-det endte med et flott Bosch kjøleskap med noe sirkulasjonsgreier og fryser tilogmed !

  Da avtalen var gjort gjensto det bare å hente kjøleskapet,-og selv om jeg kun hadde kjørt med tilhenger et par ganger var jeg ganske sikker på at vi skulle klare det med glans,-vi hadde da tross alt kjørt hele flyttelasset som to proffer,-helt uten penis tilogmed !

  Allerede på vei til den eldre damen som skulle selge kjøleskapet meldte angsten seg,-veien til huset hennes minnet om den bratte bakken i Flåklypa,-svingene og humpene i veien var helt latterlige.

  Jeg så for meg hvordan jeg skulle rive ned postkasser og søppeldunker langs veien,-bare for å miste hele kjøleskapet i en av bakkene......

  Da vi endelig kom frem ble det åpenbart at vi måtte "jenterygge" hengeren inn i gården,-det vil si å ta hengeren av bilen ogtrille den inn for så å rygge etter med bilen.

  Den søte eldre damen tok oss imot og viste oss vei til kjøleskapet,-ned en svingtrapp med mindre enn 170 cm klaring i høyden i en kjeller.

  Vi svelget klumpen i halsen og konkluderte med at ettersom de faktisk hadde fått kjøleskapet NED så måtte jo vi klare å få det OPP trappa?

  Vi tok tak og begynte å bære opp trappen,-men da vi kom til svingen kilte vi oss helt fast,-knærne begyne å skjelve å fingrene glapp,-jeg så for meg at jeg nå måtte betale for et vrak i bunnen av en trapp.

  "Det går ju inte !" sa min gode venn,-og den gamle damen svarte der nede:

  "Nei jeg trodde ikke det skulle gå,for vi sleit fælt må å få det inn kjellerdøren"

  HÆ ??

  Har du en kjellerdør ??

  Brått så ikke den gamle damen så søt ut lenger,-jeg tenkte at heksebrenning var vel ikke så gærent vel ...??!

  Siden vi hadde kilt oss fast klarte Lisa å holde på kjøleskapet mens jeg løp ut i nabolaget på jakt etter sterke karer,-og jammen fant jeg ikke to som var villige til å hjelpe oss.

  Man kan visst ha bådeteposer og fett hår så lenge man er i nød,-det funker bedre enn rød leppestift på menn.

  De staute karene viste seg å være ekte riddere og røsket løs kjøleskapet og fikk det opp.

  I gleden utbrøt jeg "Jeg tar tilbake ALT jeg har sagt om menn !!"

  Da var den ene karen rask med å informere om at den andre var veldig singel,-han kunne gjerne bli med oss hjem å bære kjøleskapet på plass der også !

  Vi takket pent nei,-men om de hjalp oss med å få det inn i hengeren skulle vi bli glade !

  Den single krabbet inn i hengeren for å ta imot kjøleskapet,-men siden jeg ikke hadde festet hengerenpå bilen igjen trillet han like fort ut igjen,-og var kanskje ikke like singel lenger når han innså hvilke kjøttskaller han hadde med å gjøre.

  Vi fikk den inn,-stroppet den fast og gjorde oss klare til å kjøre,-med et halvt nabolag som i spenning lurte på hvor mye skade vi skulle volde på vår ferd.

  Vi kom oss hjem uten å miste hverken kjøleskapet eller motet,-men vi måtte ta ti minutter for å samle oss før vi skulle bære kjøleskapet inn i leiligheten min.

  Da vi tok tak lot det seg ikke flytte,-selv med alt vi hadde av krefter hjalp det ikke.

  Det flotte kjøleskapet het nå "Den jævla dritten",-den var ikke SÅ tung isted ??

  Så kom Lisa på at vi ikke hadde fjernet stroppene !

  Da lærte vi at vi er skikkelig gode til å stroppe fast tunge ting i en tilhenger.....

  Når jeg ser på det flotte kjøleskapet idag tenker jeg på min gode venn som risikerte liv og lemmer for at jeg skulle få nyte kald melk til frokosten,-og ikke minst at to helt fremmede menn reddet dagen og hjalp oss uten noen annen belønning enn heltestatus av to utslitte forvirrede anti-prinsesser.....

  -Og den gamle damen gjorde som gamle damer flest når de værer farer,-hostetopp varmt hjemmelaget syltetøy så man glemmer alt å tenker at hun var virkelig det søteste mennesket jeg har møtt på lenge.....

 • Publisert: 25.11.2014, 20:14
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  heidi1989

  25.11.2014 kl.20:39

  Hahahaha for en knall historie :) bra dere kan stroppe kjøleskapet da ;) god kunnskap :)

  monstersnupp

  25.11.2014 kl.20:44

  vi klamrer oss til det positive ja !!

  Spireliten89

  25.11.2014 kl.22:19

  Haha, det var dagens! Nå fikk jeg meg en god latter! (Ikke slemt ment!) Godt at dere er flinke til å stroppe fast ting, sikkerhet er viktig! ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits