MONSTERSNUPP

Lillebror får tenner

 • Publisert: 18.09.2014, 17:51
 • Kategori: Personal
 • Han bare skriker å vil være på mammas fang,-det er ikke noe annet som hjelper,-men det er jammen godt han får tenner da,-for nå har han nesten ingen,og det er jo litt lite vel....?

  Så derfor har vi vært ekstra hjelpsomme mot mamma idag!

  Ser dere håndavtrykket på vinduet?

  Mamma sier det fineste hun vet er små søte barneføtter og hender,-så vi har pyntet ALLE vinduene idag!

  Hver gang hagen er rotete blir mamma litt stressa og sier "Jeg hater å luke i blomstene altså",så vi luket litt for mamma på verandaen ihvertfall da,-og nå er det jo ikke en eneste blomst igjen,-så vi tenker mamma blir kjempeglad!

  Mamma ville lage vafler til oss så vi kunne kose oss litt når lillebror ble glad igjen,-men selvfølgelig så måtte han jo bæsje på seg akkurat når vi skulle kose oss!!

  Stakkars mamma måtte løpe ned å vaske babyen,-vi hørte at hun sa "Det er den værste bæsjen jeg har sett!"

  -Vi ordnet oss vafler selv vi,-for vi rekker faktisk opp til alt med en stol,-og heldigvis hadde mamma åpnet syltetøyet allerede!


  Vi prøvde å ta melk ut av kjøleskapet også,-men det klarte vi ikke fordi fingrene hadde blitt så glatte.....

  Mamma syntes vi hadde klina fælt, men siden vi ikke sloss med hverandre var det litt greit også,-mamma syntes detvar nok med en unge som skrek....

  Dessuten skulle vi jo bade alikevel! For å få mamma på godt humør sang vi i badekaret,-det er det morsomste mamma vet å se på,-da ler hun alltid,-men nå gikk mikrofonen i stykker,-og mamma sa det var "Murphys Law" som gjaldt idag,-håper ikke han kommer flere ganger å ødelegger ting.....

  Før vi skulle legge oss fant vi på å gi hunden mat,-i tilfelle mamma skulle glemme det fordi lillebror maser så fælt,-så blir jo både mamma og hunden glad!!

  Vi har en storebror også,-men han har alle tenna sine og er ganske snill,-noen ganger har han sjokolade også,-å hvis mamma er stresset spør hun storebror om å holde et øye på oss!

  Siden han var ganske opptatt med datamaskinen sin fikk vi sjokolade,-det er hemmelig,-og så fikk vi ta med ipaden inn på soverommet vårt!!

  Vi får jo egentlig ikke leke med den hvis vi spiser sjokolade,-men det kan jo ikke mamma bevise akkurat,-dessuten tok vi alle bildene med morsomme farger så ingen kan se at vi er fulle av sjokolade!

  Dessuten kommer hun til å bli superglad når hun ser at vi klarte å få ipaden helt full,-med masse tall og en rød trekant som blinkertilogmed,-for mamma har sagt at det er umulig å få den full,-og det verste mamma vet er når noe er tomt,-da sier hun alltid: "åååneeii,det er tomt"

  Hva skulle mamma gjort uten oss?

 • Publisert: 18.09.2014, 17:51
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  HermineL

  18.09.2014 kl.21:24

  Hehe. .ikke deres dag i huset skjønner jeg. Da går alt på skinner i morgen regner vi med :)

  Skriv en ny kommentar

  hits