MONSTERSNUPP

IKKE sponset av WASA !

 • Publisert: 04.09.2014, 11:55
 • Kategori: Personal
 • ~~I går skulle jeg ta med minstemann til legen,han har hatt ørebetennelse som ikke vil gi seg og dermed bar det avgårde.

  Bare det å kjøre lenge med en frisk unge kan være krevende nok,-enda verre er det når de er syke og grinete.

  Da pleier jeg å servere en kjeks eller to så de har noe å spise på mens vi kjører.

  En velmenende sjel ga meg et lite råd om et sunnere alternativ enn kjeks,-nemlig Wasa Sandwich.

  -Men denne sjelen har ikke barn og er derfor ikke istand til å vurdere andre faktorer enn næring.

  Minst like viktig som næringsinnhold er det slik med ting barn inntar i baksetet at det bør enten være lett å vaske bort,- ha en farge som gjør at det går i ett med interiøret,og det må ikke lukte vondt etter tre uker hvis man ikke får alt bort.

  Aller viktigst er det at det smaker godt,-for da vil ungen helst ha mest mulig inn i munnen og ikke kline bort godsakene.

  Wasa Sandwich oppfyller ikke et eneste kriterie for å kunne inntas av et barn i et baksete med mindre mor har anledning til å legge bilen i bløt eller bare kjøpe en ny.

  Den er ALTFOR lett å demontere,-osten smaker ikke bedre enn at den blir til dekorasjon,-den matcher IKKE interiøret i bilen og lar seg ikke vaske helt bort,- det kommer GARANTERT til å lukte noe helt utrolig om et par uker.

  Det var tydeligvis en morsom tur,-men nå er det rett tilbake til de usunne sjoko-kjeksene som lett matcher bilens interiør !!

 • Publisert: 04.09.2014, 11:55
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Spireliten89

  04.09.2014 kl.20:11

  Haha, uff er nesten slemt å le, men du skriver så komisk! Tror jeg ville holdt meg til sjokoladekjeksen som matcher interiøret jeg også! ;)

  HermineL

  04.09.2014 kl.20:28

  å herregud...mannen min hadde fått fnatt om det hadde vært våres bil (jobber innen bilpleie). Her spiser ungene boller,rundstykker og sånt i baksete om de får mat i bilen..hehe. personen som ga deg tipset har nok ikke barn nei.håper du får bort lukt og søl fort da :) og at det ikke sitter så godt

  Callie

  05.09.2014 kl.12:09

  hehe... det var virkelig skikelig gris! Noe vi bruker mye på farten er cheerios eller havrefras... de er gode mellommåltid og snacks på farten og det griser ikke annet om de mister noen og da kan man bare plukke de opp igjen :)

  Skriv en ny kommentar

  hits