MONSTERSNUPP

Morgenstund ? BULLSHIT !!

 • Publisert: 02.09.2014, 12:17
 • Kategori: Personal
 • Klokka har så vidt passert 0600 og minstemann synes det er en fabelaktig tid å stå opp på.

  I dag jobber gubben tidlig og drar omtrent 0600 og da har jeg noen øyeblikk i sengen som går varme kanelboller en høy gang !

  Om det er skadefryd eller bevisstløshet er ikke godt å si,-men det er ingenting i verden som er deiligere enn å breie seg ut i hele senga og pakke seg inn i hele dyna og vite at man kan sove i 25 minutter til !!

  Og da er det selvsagt noe av det kjipeste som kan skje at jeg plutselig hører små føtter som hopper i sengen ved siden av,-og en grumsete liten stemme som som roper på mamma.

  Jeg blir jo ikke noe raskere i morgenkaoset av å stå opp tidligere,-jeg blir om mulig enda treigere !

  Jeg prøver å mutitaske og tenkte jeg skulle ta ut alt pålegg til matpakkene mens kaffen kokte,-og der sto jeg og stirret på kjøleskapsdøren mens jeg tenkte "din defekte dritt " før det gikk opp for meg at kjøleskapet mitt har visst ikke elektriske dører nei.......det skjedde ingenting før jeg åpnet døren selv....

  Fordi jeg hadde så store ubevisste forventninger til kjøleskapet mitt slapp jeg i det minste å stirre på vannkokeren og lure på om den er en defekt liten dritt også,-det er ikke bare jeg som er trøtt om morgenen,-det virker som alt annet i huset har startproblemer også.

  Jeg vet jo at jeg er ubrukelig om morgenen og legger frem klær,sko,drikkeflasker,like sokker og legger hårbørsten klar.

  Det er aldri noe som ligger det det skal om morgenen,-jeg har sikkert et poltergeist som gjemmer ting i løpet av natten for jeg har vært nødt til å lete etter helt latterlige ting som nettopp en hårbørste.

  Det sier seg selv med tre jenter i huset at vi har flere hårbørster enn kjøkkensakser (Som var det jeg lette mest etter før) ,det er faktisk helt absurd at de alle skulle være mystisk forsvunnet på morgenen.

  Ting dukker som regel opp igjen etter en kopp kaffe (-Med en spiseskje vann )

  Morgenstund har vel ikke noe gull noe sted med mindre man kan sove seg gjennom hele morgenstunden !

  ~~

 • Publisert: 02.09.2014, 12:17
 • Kategori: Personal
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  HermineL

  02.09.2014 kl.21:08

  hehe...kjenner igjen den zombie oppførselen der ja. Og er enig meg deg at det er verden deiligste følelse å vite at man kan bare tulle seg inn i dyna for man kan sove 25 min til. :) ikke ofte det skjer i det daglige liv med små barn desverre. ble dagen din bedre etterhvert da?

  monstersnupp

  02.09.2014 kl.21:11

  -dagen blir ALLTID bedre etter noen gafler med kaffe !

  HermineL

  02.09.2014 kl.21:13

  Det er godt å høre :)

  Skriv en ny kommentar

  hits