MONSTERSNUPP

Krise i full blomst & hårløs mus

 • Publisert: 08.07.2016, 21:15
 • Kategori: Blogg
 • Når jeg har hørt ordet midtlivskrise har jeg tenkt på skallede menn i alt for dyre sportsbiler med alt for unge jenter i passasjersetet,-men den kan såvisst ramme kvinner også !

  Her sitter jeg nemlig og gjør opp regnskap for livet med hemmoroide-krem under øynene,-gjørme i fjeset og clingfilm stramt wrappet rundt bilringene...

  Jeg skal ut med min aller beste venninde imorgen,-desverre er hun ti år yngre og ti kilo lettere,-sannsynligheten for at hun skal få ett voldsomt utbrudd av herpes eller brått legge på seg inatt er minimal,-så her sitter jeg og kliner meg ned med alskens remedier.

  Plutselig er det liksom viktig å kunne måle seg med ungdommen,-alle som er fem år yngre er jo ungdom...

  Man blir jo litt stresset nå man hører eggstokkene rangle etter seg som en løs eksospotte liksom..

  Jeg har funnet frem både holdin og pushup,-faenskapet skal holdes i sjakk imorgen kveld !

  Det er en kjennsgjerning at når en hustru endelig slipper ut litt vil hun komme hjem ganske så amorøs,-men jo eldre hun blir jo strammere er godsakene pakket inn,-å forsere seg gjennom flere lag nylon og elastan krever nesten Nasa-teknologi .

  Tilslutt blir det så ille at å pakke ut kjerringa en sen lørdag blir som å forsøke å åpne en blister-pakke med polvotter !

  Enda verre er det å se seg omkring her på blogg.no hvor det formelig vrimler av unge pupper, lange vipper og sprettrumper dynket i melk...(??!?!?)

  På den annen side hadde jeg selvsagt løpt naken gjennom tyvårene om jeg bare hadde innsett hvilken gave en ung kropp var.

  Annenhver overskrift her er lokkeduer som lurer deg til å  tro at du får noe annet enn det overskriften sier,-det viktigste er jo at man klikker seg inn.

  I min forrige verden var det nok å bare nevne strekkmerker eller inkontinens så genererte det tusenvis av klikk og lesere,-her derimot har jeg en rekord på 19 lesere....SERIØST!!

  Her er det kropp,-utseende og stæsj som teller,-akkurat som livet generellt er det sånn at det ytre fanger interesse,-innholdet er ikke like viktig.

  Jeg tenkte at med substans og visdom kan man danke ut luremuser og lokkeduer men...

  -Nå har jeg sunket så lavt at jeg i dagens overskrift har lovet bort en hårløs mus...

  Men,-jeg har BURSDAG og vil ha oppmerksomhet koste hva det koste vil,-på tross av rynker valker og hengepupper,-så her er den hårløse musa !!

  (-Egentlig en kanin,-men du klikket jo alikevel så nå er det for sent...)  Til min faste lesere vil jeg si takk,-til dere som lot dere lokke av naken mus kan jeg bare si god bedring selv om jeg egentlig ønsker dere vorter og byller på de mest utenkelige steder....

   

   

   

   

   

 • Publisert: 08.07.2016, 21:15
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  NJ88

  08.07.2016 kl.21:36

  Du er best! :) Uansett plattform.

  ladyaugust

  09.07.2016 kl.01:59

  hahahahaha jeg er litt sein i avtrekkeren så jeg trodde vi snakket om en ekte hårløs mus, men så skjønte jeg jo etter å ha lest at jeg skulle tro noe annet først hahahahaha herlig. Grattis med dagen. Ps: slike holdupstrømpebukser er umulig å få av og på seg når man vil tisse altså, så vet du det ;) Koos deg <3

  Rødhette

  09.07.2016 kl.02:59

  Gratulerer med dagen (som var?)! Kos deg ute og drit i hva andre tenker, så lenge du selv føler deg vel. "Vi hadde tenkt mindre på hva andre tenker om oss, hvis vi visste hvor lite de tenker på oss", var det en gang noen som ytret. Det var ikke så dumt sagt, synes jeg. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits