MONSTERSNUPP

Sommerkroppen,-kunst eller kunstig ?

 • Publisert: 06.07.2016, 19:37
 • Kategori: Blogg
 • sommerkroppen

  Med sommersolen kommer også det hysteriske presset for å oppnå sommerkroppen,-av en eller annen grunn er det visst sånn at vi nå må forberede oss på at andre skal tåle å se oss lettere kledd.

  Idag leste jeg at det er tilogmed helt vanlig at bloggere opererer seg både her og der for å fjonge seg litt opp til sommeren.

  Selv hadde jeg ikke våget meg ut på noe slikt,-det er mye på meg som sikkert kunne vært både strammere, kortere eller mindre, det er ingenting som kunne vært større da....heldig sånn :)

  Et par bilringer mindre kunne sikkert gjort susen,-men så er det alle de øyeblikkene gjennom mer enn 16 år med barn som gjør det vanskelig,-for uttallige ganger har jeg hatt et bustete hode i fanget som har sagt at jeg er verdens mykeste å kose på.

  Magen ser kanskje ikke så flott ut,-men du verden for en nytte den har hatt,-og selv om det kanskje ville være traumatiserende for enkelte å se den er jeg litt stolt av at akkurat min mage har ruget frem fire mennesker !

  Puppene kunne sikkert lignet litt mindre på et par våte ullsokker,-på den annen side har de sin fasong etter å ha fostret fire nyfødte mennesker.

  Å tukle med dem er nesten litt som å "rette"på en Picasso med sprittusj ?

  Dessuten kunne de også vært erstattet med arr etter Cancer,-de stakkars puppene mine har ikke engang prøvd å drepe meg,-så hvorfor må jeg hate dem ?

  Jeg har et nesegrev som ga meg tilnavnet "baugen" da jeg var fjortis,-men nå er den en viktig del av meg og også en del av mine barn,-for hvordan i all verden skulle jeg kunne forklart for dem at en skikkelig nese er greit hvis jeg har høvlet av min egen ?

  Man kan jo være mindre dramatisk og kanskje nøye seg med litt nervegift mot rynker ?

  -Bare ikke alle de smilerynkene og kråketærne ungene har gitt meg av både bekymring og krampelatter,-for de er bare et bevis på at morshjertet er så stort at det kan sette merker over et helt ansikt.

  Jeg går ikke rundt og er overveldende fornøyd med eget utseende,-men jeg ER overveldende imponert over hva denne morskroppen har prestert og overlevd,-og det har jeg sånn respekt for at jeg nærmest forventer at andre skal innse at hver enste skrukk, klump og merkverdighet er et bevis på hvor fantastiske vi faktisk er !

  Vi er vandrende kunstverk,- og det noen synes er flott synes andre  er gyselig,-det viktigste er jo at man liker seg selv som man er.

   

   

  -Og om man ligner  på en litt usymmetrisk Picasso,-ja da ser man jo faktisk ut som en billion dollar !

 • Publisert: 06.07.2016, 19:37
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Mamma Ekte // Kristine

  06.07.2016 kl.22:04

  Jeg er så enig med deg! Og du skriver helt fantastisk! :) Jeg har så lenge prøvd å finne frem kreftene mot denne sommerkroppen, men har gitt opp. Har mye bedre ting å gjøre. Jeg er som jeg er, folk har sett en hengerumpe før O:) Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

  Helene

  07.07.2016 kl.11:12

  Synes vi skal akseptere det vi har,særlig så lenge vårt eget legeme ikke utsetter oss for drapsforsøk,! Jeg ser så mange syke mennesker på jobben at jeg er takknemlig for hver dag jeg kan nyte livet med både bilringer og kråketær,he heMamma Ekte // Kristine:

  Elisabeth Innerst i veien

  08.07.2016 kl.15:11

  Godt skrevet og en fin påminnelse. God sommer til deg og kroppen din.

  Skriv en ny kommentar

  hits