MONSTERSNUPP

En dag i bakvendtland...

 • Publisert: 04.07.2016, 18:52
 • Kategori: Blogg
 • Mine dager er seg selv like,-og det å holde på rutiner er synonymt med å beholde vettet.

  Selv om det er ferie må ungene vekkes tidlig slik at de rekker å rase seg slitne nok til leggetid tidlig nok til at mamma kanskje rekker ett bad eller litt alene-tid.

  Om jeg skal kunne nyte min alene-tid på kvelden trenger jeg at skittentøyskurven er tom,-huset ryddig og ikke minst ren samvittighet både overfor unger og gubbe,-så for å kunne ha en koselig stund for meg selv begynner jeg med klesvask,-rydding og forefallende arbeid for så å servere middag og kveldsmat alle må være tilfreds med !

  Jeg må liksom være HELT sikker på at alle andre er "servert" før jeg kan sette av tid til meg selv uten å få dårlig samvittighet.

  I går leste jeg at denne atferden i mange tilfeller kalles "Pleasing-syndrom",-egentlig tenker jeg at det ikke er ett syndrom men en medfødt egenskap de fleste kvinner besitter.

  Om du er dame og har barn nikker du allerede fordi du kjenner deg igjen...?

  Derfor tenkte jeg at jeg i dag skulle bevise for meg selv at man kan gjøre ting helt baklengs uten at det skjer noe "katastrofalt"

  Da jeg våknet listet jeg meg rundt for å IKKE vekke ungene,-i ren egotripp bestemte jeg meg for å nyte så mange kaffekopper som overhodet mulig før de våknet !

  (-Av seg selv...)

  I stedet for å legge frem klær på badet til ungene tappet jeg ett bad til meg selv og låste døren...og der ble jeg til vannet var kaldt og leggene glatte.

  Jeg brukte minst en halv time på hårkur,ansiktsmaske,-og selvbruning,-OG jeg fønet håret verdig en Lørdags kveld.

  Da ungene våknet benyttet jeg meg av alle skitne triks man kan tenke seg,-sjokoladeskiver,-tegnefilm i en stue og dataspill i den andre.

  Mens de koste seg og overraskende nok reagerte på min egotripp med at jeg er verdens kuuleste mamma og veldig pen lakket jeg til og med neglene.

  Da ble ungene litt bekymret og spurte hvor jeg skulle ?

  Listen over ting jeg skulle eller burde ha gjort i dag ble lang,-men på den annen side så er all denne egentiden kanskje noe jeg skulle og burde ha gjort for lenge siden ?

  Da gubben kom hjem ble han servert en lunken tallerken fiskeboller,-"Jeg har jo hatt det travelt i dag" sa jeg bare...

  I en stue preget av en egoistisk husmor med en tallerken halvgod middag satt han å stirret på meg,-ville ha en klem og sa at jeg var så innmari pen i dag.

  "Legger han ikke merke til rotet?" -tenkte jeg...?

  Nei,-han la vel heller merke til at det var noe nytt med kjerringa,-og når jeg kastet litt på det kurede håret og viftet litt med de lakkede neglene er det åpenbart at det trumfer både støvsugede tepper og hjemmelaget mat.

  Jeg har brukt hele dagen på meg selv og lært noe viktig,-nemlig at jeg indirekte faktisk har brukt den på familien min fordi de nå koser seg med en litt mer avslappet og fornøyd mamma.

  Jeg skal virkelig legge inn flere ego-dager i kalenderen !   

   

 • Publisert: 04.07.2016, 18:52
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  sskaug

  04.07.2016 kl.19:16

  Ha en fin dag. :) Delta gjerne i ukens blogg på bloggen min <3

  Therese

  04.07.2016 kl.20:50

  er viktig å kunne ta litt vare på seg selv også å la huset stå litt på pause ❤❤

  Rødhette

  05.07.2016 kl.02:22

  Egendager er viktige! Det er bare bra å ta seg av seg selv også. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits