MONSTERSNUPP

Hvem sin pupp er det egentlig ??

 • Publisert: 04.07.2016, 13:43
 • Kategori: Blogg
 • Vi vet at alle som lager, selger eller reklamerer for biler eier copyright på en haug pupper,-en god del rumper også !  Det er HELT naturlig at man promoterer ett kjøretøy med halvnakne damer,-sånn har det alltid vært og ingen rynker særlig på nesen av det.

  Jeg kjenner i alle fall ingen som snurt har rast ut av en bilforretning idet øyeblikket de oppdager at man kunne eksponeres for en halvnaken pupp ?

  At pupper og en flaske alkohol henger nært sammen er vel en selvfølge,-og derfor er det også selvfølgelig at man også reklamerer for følgene av en drink eller femten med forventet resultat,-nemlig pupp !  Selv i reklamer som handler om klær vi har på oss illustreres avkledningen av nettopp klær heftig,-vi skal muligens kun kle på oss for så å røske alt fort av igjen,-med løfte om pupp selvsagt !  Noen ganger skjønner jeg ikke engang hva det reklameres for,- jeg blir så avledet av kropp og pupp,-for å spise så fete hamburgere og alikevel være så himla deilig i en minimal bikini trenger man kanskje litervis med avføringsmiddel,-er dette en reklame for Microlax kanskje ?  Pupp er så heftig at det også blir misbrukt,-rundt omkring i verdens land finnes det babyer som helt uten eget varemerke eller skattbar inntekt innbiller seg at de liksom kan kreve at puppen flashes både her og der !

  Åja de er jo sulte da vettu,-pøh !

  Om ikke mora di ligger på en polert Lamborghini eller velter seg i Campariflasker på svære billboards kan hun holde den patten innafor !

  For om du skal eksponere en pupp for noe så unaturlig som å mate en baby kommer den allmenne fornuftige hop til å korrigere deg,-for det er nemlig ikke DU eller babyer som eier den puppen !   

 • Publisert: 04.07.2016, 13:43
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  SiljesWorld

  04.07.2016 kl.18:00

  Det er virkelig merkelig hvordan man reklamerer på ting den dag i dag.. Spesielt å som du skriver med halvnaken kropp liksom.. Det gir jo liksom ikkje mening!

  Helene

  04.07.2016 kl.18:08

  vet,-men å tåle en pupp når mødre ammer er visstnok helt krise.....SiljesWorld:

  SiljesWorld

  04.07.2016 kl.18:12

  Ja syns det er helt feil! Skulle ha vært omvendt, at å vise halvnakne mennesker ved siden av en bil skulle ha vært krise enn en mor som gir barnet sitt mat ved hjelp av pupp! Er så feil fokus den dag i dag!

  Skriv en ny kommentar

  hits