MONSTERSNUPP

Bleieslutt,-vi gjorde ALT feil !!

 • Publisert: 27.06.2016, 16:13
 • Kategori: Blogg
 •  

  Å få minstemann ut av bleiene har vært en prosess som har vart i nærmere 8-9 måneder.

  Det har vært perioder helt uten fokus på do,-men så fort han har vist interesse for do og potte har vi stått klare med premier,-fanfarer og applaus,-og mange ganger har vi trodd at vi har vært en fattig millimeter fra målet,-for så å innse nederlaget.

  Vi har lest uttalige bøker om bæsjing på do og do-prinser på porselenstronen.

  Jeg har tilogmed diktet opp eventyr om den stakkars doen som nesten sultet ihjel fordi ingen ga den "mat",-tegnet på toalettet har jeg også gjort.....

  Vi har lokket med klistremerker, klinkekuler og glitter,-og av alle de gangene han frivillig har sittet på do har han levert null men fått premie bare som desperat motivasjon.

  De andre ungene våre har jo sluttet uten problemer,-og ikke har de vært sene om å slutte med bleier heller,-hva i all verden er det som feiler minstemann som har slik do-vegring da ?

  Av alle de ørten artiklene jeg har lest så har jeg prøvd omtrent det som har vært beskrevet,-ja unntatt den med å få ungen bleiefri på tre dager da....

  Det er ikke sånn at vi har ett ønske om å slå en rekord eller noe,-bare få han til å slutte med bleier,-hverken mer eller mindre.

  Vi har kjøpt kuule do-seter og matchende krakker,-tilogmed en superkuul potte har han blitt presentert for uten at han har vært interessert i annet enn å leke med dem.

   

   

  Jeg har latt han gå uten bleie og spurt jevnlig om ikke han må tisse litt...PÅ DO ?

  Jeg har lurt på hva i all verden jeg har gjort feil,-det skorter jo ikke på oppmuntring, applaus eller motivasjon fra vår side ?

  For ett par dager siden kom tenåringen i stua og nevne litt sånn i forbifarten at minstemann var på do.....

  HÆ ??

  Uten å si ett ord hadde han nærmest listet seg inn på badet, satt krakken foran do,-og når vi listet etter sto han der og tisset,-tørket seg og vasket lankene sine.

  -Og så tuslet han helt uberørt ut fra badet mens jeg og pappa sto med røde øyne og nesten sprakk av stolthet,-men vi holdt jubelen igjen.

  Brått gikk det opp ett lite lys,-det var kanskje all fokusen og jubelen som var problemet,-kanskje den lille fyren vår rett og slett ville ha litt privatliv på do og ikke sa noe for å slippe å bli stirret ihjel av to forventningsfulle fjotter ?

  Siden har han gått på do for å tisse uten å si ett ord eller vente på applaus,-har han forsøkt å unngå applausen ?

  Problemet var oss,-vi ville for mye for fort med for mye mas.

  -Og helt uten tanke på hvordan han ville gå på do....(Ifred)

 • Publisert: 27.06.2016, 16:13
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits